window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ejerleder netværk

Torsdag den 29. februar 2024  kl. 08.00 – 10.00

Lokation: EDC Erhverv Poul Erik Bech Sjælland, Støden 9, 4000 Roskilde.

Dagens tema: Ledelse med udfordringer og mål for 2024

Vi får besøg af FC Roskildes cheftræner Mikkel Thygesen og direktør og medejer René Christiansen. Mikkel Thygesen vil dele sine erfaringer og indsigter omkring det at være både træner og leder for et fodboldhold. Han vil fortælle om, hvor han finder sin inspiration, hvordan han motiverer spillere, måler holdets præstationer, og ikke mindst, hvordan han har sat mål for holdet i 2024.

René Christiansen tager tråden op med et personligt indlæg om de udfordringer, han har mødt i sit mest krævende job til dato, og giver et unikt indblik i, hvordan det er at stå i spidsen for en fodboldklub.

Efter disse inspirerende oplæg åbner vi op for en netværksdialog om det at sætte mål for sin virksomhed og sine medarbejdere for 2024. Dette møde er en fremragende mulighed for at kickstarte året, og hvis du endnu ikke har markeret det i din kalender, er dette det perfekte tidspunkt at gøre det på.

Agenda for dagen:

08.00 – Velkomst og morgenmad, tid til netværkssnak

08.30 – Velkomst af værten Trine Mandrup, EDC Erhverv og briefing om erhvervsmarkedet

08.50 – Oplæg af Mikkel Thygesen, træner for FC Roskilde

09.15 – Oplæg af René Christiansen, direktør for FC Roskilde

09.35 – Netværkssnak: Hvordan sætter I jeres mål for 2024?

09.55 – Afrunding og kort information om næste netværksmøde

Bliv en del af Erhvervsforums netværk for ejerledere med medarbejdere!

Få inspiration og sparring som ejerleder i vores fortrolige forum, vores netværk forbinder ejerledere, ledere og medejere med ledelsesansvar.
Du får mulighed for at udveksle perspektiver, erfaringer og idéer, der holder dig skarp på din virksomhedsrejse og som menneske.
Mød andre ejerledere, udvid dit netværk og få indsigt i relevante temaer som positivt lederskab, vækststrategier, digitalt fokus, generationsskifte, HR-discipliner og meget mere.
Vi mødes fem gange om året og skifter værtsrolle og du er med til at forme netværkets agenda.
Bliv medlem i Erhvervsforums netværk for ejerledere og få adgang til en berigende oplevelse.

TILMELD NETVÆRK

Tilmeld dig i dag og vær med til at forme fremtidens erhvervsledelse via sparring og netværk.

Kontakt erhvervs- og netværkskonsulent Jeanette Andersen på jeanette@erhvervsforum.dk for mere information om vores ejerledernetværk.

Go to Top