window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Grafisk facilitering

– NY ENERGI TIL DINE PRÆSENTATIONER!

v/Erik Værenstrøm

Trænger dine møder også til mere energi og engagement? Så drop rutinerne og de lange Power Point præsentationer og lær hvordan du kommunikerer visuelt ved at tegne simple illustrationer. Oplev hvordan det involverer, vækker nysgerrighed og skaber engagement hos dine deltagere. Ved at ramme flere sanser understøtter og forstærker visuel kommunikation dit budskab og den efterfølgende forankring. Alle kan deltage og få noget ud af det, uanset om man er god til at tegne eller ej. Glæd dig til nogle sjove timer med masser af nye indsigter og få konkrete redskaber og ny læring med hjem.

På dagen skal vi arbejde med:

Hvad er grafisk facilitering
Rammer og skygger
Tekst og farver
Mennesker og tale
Ikoner og symboler
Efter kurset har du kendskab kendskab til principperne i visuel kommunikation og lært at anvende nogle at de grundliggende figurer, ikoner og symboler. Det giver dig mulighed for selv at tage det i anvendelse i hverdagen og hurtigt opleve effekten. Det er et godt fundament at bygge videre på.

Yderligere information, kontakt Allan Lyhne, allan@erhvervsforum.dk

TILMELD WORKSHOP
Go to Top