window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fyraftensmøde  – Udvikling af en grøn forretningsplan 

Udvikling af en grøn forretningsplan  – Sådan fik CP ApS styr på bæredygtighed

Sted: CP ApS, Grønningen 12, 4130 Viby Sj.

Tirsdag d. 12. oktober, kl. 15.00 – 17.30

Baggrund

Dette fyraftensmøde vil give særligt små og mellemstore virksomheder den nødvendige viden og værktøjer til både at komme i gang og videre med en struktureret bæredygtighedsindsats. Vi kommer også ind på forskellige støtteordninger, hvor virksomheder for eksempel gennem projektet Grøn og Cirkulær Omstilling kan få op til 90.000 kr. i støtte til at udvikle en grøn forretningsplan.

Miljø og bæredygtighed er i stigende grad en konkurrenceparameter for virksomheder i alle sektorer. Kunder, forbrugere og medarbejdere forventer efterhånden bæredygtige produkter, løsninger, drift og ledelser. Dertil bliver eksisterende virksomheder presset af nye virksomheder med forretningsmodeller, der skaber løsninger og et positivt bidrag til FNs Verdensmål. Det kan for eksempel være inden for cirkulær økonomi, digitalisering eller smart teknologi.

Virksomheder er derfor nødt til at forholde sig til miljø og bæredygtighed, uanset om der er for at vedligeholde markedspositionen eller det er for at skabe innovation og ”impact”.

Program for fyraftensmøde – Udvikling af en grøn forretningsplan

Third Stone Labs og CP ApS er arrangører i samarbejde med Erhvervsforum Roskilde. Mødet er et dialog- og netværksmøde krydret med indlæg fra CP, 56NB, Third Stone Labs og Erhvervshus Sjælland:

15.00 – 17.00

CP ApS lukker dørene op og deler ud af sine erfaringer med at igangsætte en grøn forretningsplan sammen med proceskonsulent Mette Mikkelsen fra 56NB. CP ApS har netop afsluttet et udviklingsforløb gennem 2021 med støtte fra det nationale støtteprojekt Grøn og Cirkulær Omstilling.

Jacob Fink Ferdinand fra Third Stone Labs vil give en kort indflyvning til bæredygtighed, og et kompas til udvikling af en bæredygtig forretningsstrategi, samt en smagsprøve på spillet CirkularTALK, som CP ApS har anvendt.

Helle Hillers fra Erhvervshus Sjælland vil fortælle om diverse tilskuds- og finansieringsmuligheder lige nu, bl.a. Grøn og Cirkulær Omstilling, SMV Pro og en helt ny, SMV Grøn.

17.00-17.30 Networking

TILMELD FYRAFTENSMØDE

Om CP ApS

CP ApS er blandt de markedsledende inden for byggepladsindretning og udlejning af kontor- og mandskabsmoduler, containere, entreprenørmateriel, lifte og pavilloner.

CP ApS blev grundlagt i 1986 og er en 100 % danskejet og landsdækkende familievirksomhed med ca. 100 medarbejdere. CP ApS har hovedkontor i Viby Sjælland og regionalt kontor for Fyn og Jylland i Galten.

Er der spørgsmål til workshop kontakt chefkonsulent Dorte Ibsen tlf. 40430182 e-mail: dorte@erhvervsforum.dk

Se flere af Erhvervsforums aktivitet her: Erhvervsforum Roskilde – Aktiviteter

Læs nyheder fra Erhvervsforum her: Erhvervsforum – Nyheder

Ønsker du at være en del af Erhvervsforum medlemsnetværk se mere om medlemsskab her: Bliv medlem af Erhvervsforum Roskilde

Ønsker du at modtage nyhedsbreve fra Erhvervsforum Roskilde tilmeld her: Tilmeld nyhedsbrev

Go to Top