window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Homey Media, Iværksætterdanmark, Erhvervsforum Roskilde og Erhvervshus Sjælland præsenterer: Fra influencer til forretningssucces. Branche- og temaspecifikt forløb. I Roskilde og online. 4 X 3 timer mellem 12/10 og 2/11.  

Har du en drøm om at leve af dit brand på sociale medier? Eller bruge dit personlige brand til at markedsføre din forretning? Så er workshopforløbet her noget for dig! På forløbet lærer du at tænke og agere kommercielt på sociale medier som influencer eller iværksætter.

Workshopforløbet er for alle danske iværksættere, der er influencere, og som enten er på idé-stadiet, eller hvis virksomhed er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:??

Du er influencer og bruger dit personlige brand i markedsføringen af din virksomhed. Du ønsker at blive skarpere til at bruge dine egne sociale medier aktivt som en platform, der markedsfører din virksomhed på en nærværende måde.

  • Du får konkrete værktøjer til at arbejde med den personlig brandopbygning på sociale medier.
  • Du bliver klogere på, hvordan du kan tjene penge på Instagram og bruge mediet aktivt i markedsføringen.
  •  Du får konkret viden om forskellige platforme såsom Facebook, Instagram og Snapchat, og hvilke muligheder du har for at benytte disse i din markedsføring.

Du får en grundig indføring i, hvordan du skaber de rette samarbejder, kortlægger din målgruppe og prissætter dit arbejde. Når du har gennemført forløbet, vil du kunne arbejde stærkere og mere målrettet med dit brand og din virksomhed.

Din guide på vejen fra god idé til god forretning

Marie Vagn-Hansen er tidligere influencer og youtuber. I 2017 vandt hun Guldtuben for Årets Serie, og har siden startet eget firma, hvor hun hjælper både iværksættere og etablerede virksomheder, med at styrke deres brand. Dette gør hun på daglig basis som Kreativ Chef hos Homey Media, hvor hun sammen med hendes team har hjulpet flere mindre lokale virksomheder, samt større virksomheder såsom 7-eleven, Starbucks og Toyota med digital markedsføring.

Workshops:

Datoer:
12-10-2021 kl. 09.00 – 12.00
19-10-2021 kl. 09.00 – 12.00
26-10-2021 kl. 09.00 – 12.00
02-11-2021 kl. 09.00 – 12.00
Lokation:
Online
Go to Top