window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

ONLINE WORKSHOP : Det stærke kommunikationsfundament – og få succes med salget online

Onsdag d. 17. marts kl. 15.00 – 18.00

LINK BLIVER FREMSENDT DAGEN FØR

 Lær at kombinere din specialistviden med stærke salgskompetencer og luk salg både online og ved det fysiske møde.

 • Du har som konsulent, advokat, revisor, ingeniør, bankrådgiver eller anden rådgiverbaggrund, en høj faglig specialistviden og lever af at yde service, rådgivning og værdiskabende viden til dine kunder.
 • Du vil gerne blive endnu skarpere på overgangen fra service og rådgivning til salg, således at du kan få fuldt udbytte af din viden og generere flere leads, kunder og muligheder i dagligdagen, uden at gå på kompromis med faglighed og autensitet.
 • Du vil gerne styrke dine kommunikative evner og dine relations kompetencer, så disse egenskaber bliver en endnu mere naturlig del af dit job.
 • Du kan på grund af coronasituationen se hvor vigtigt det er at udføre stærke online møder og vil have værktøjer og fif til at gøre dette effektivt.
 • Du ved at kundernes krav til leverandører er stigende og du vil gerne være styrket til fremtidens krav og navigere succesfuldt i “den kommercielle” verden, det værdibaserede salg og det strategiske samarbejde, uden at gå på kompromis med faglighed og etik.

3 stærke moduler med uundværlig viden, redskaber og øjenåbnende øvelser, der rykker dig til næste niveau i din karriere og i din forretning.

Modul 1: Det stærke kommunikationsfundament – og få succes med salget online

 • Få forståelsen og lær teknikkerne der kombinerer den højt tekniske/faglige kompetence, med et kommercielt ansvar på en måde, hvor kunden oplever ekstremt høj service, får lyst til at dele information og indgå samarbejde.
 • Bliv opdateret på nyeste viden inden for adfærdspsykologi og relations forståelse, som har betydning for vores evne til at danne forbindelse, skabe tillid og bibeholde stærke relationer til andre.
 • Lær hvordan du forbereder et stærkt pitch, der får kunderne til med det samme at sige ja til et online møde
 • Forstå hvad kundernes helt naturlige indvendinger handler om og lær hvordan du skal bruge dem aktivt til at få samtalen op i gear.
 • Forstå hvordan du skal sammensætte et stærkt online møde og hvordan du kan få magien og resultaterne fra det fysiske møde overfør til en online version.

Har du spørgsmålet vedrørende denne workshop, kontakt gerne Tina på info@erhvervsforumbiz. mobil 21378687.

Obs: Vi går ikke i dybden med det rent tekniske/ praktiske i online mødet, men har fokus på indholdet af mødet.

Underviser på dagen er :

Alexandra Svarre:

Alexandra Svarre har mere end 25 års erfaring i forhandling, salg og stærke kunderelationer. Hun har samarbejdet med og solgt til nogle af de største virksomheder i verden og har trænet et hav af specialister og videnstunge medarbejdere i at kombinere rådgiver og servicerollen med salgsrollen, uden at gå på kompromis med faglighed og autensitet. Resultatet er en rådgiver der finder det naturligt og udramatisk at sælge sine ydelser og dermed leverer markant bedre resultater.

”…En exceptionel god oplevelse, der har vendt vores forestillinger om salg helt på hovedet…”

“..Nærværende, inspirerende, skarp og underholdende…”

“…På højde med de bedste speakers vi har haft…”

“…Det kunne reelt ses på bundlinjen allerede efter den første uge…”

Har du spørgsmål vedrørende denne workshop kontakt gerne projektleder Tina Testrup på info@erhvervsforum.dk, mobil 21378687

 

Se flere workshop og netværksmøder her : Aktiviteter – Erhvervsforum Roskilde

Hold dig opdateret tilmeld Erhvervsforum Roskildes nyhedsbrev her :Nyheder – Erhvervsforum Roskilde

Go to Top