window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

v/Kenneth Brøndum og Mathias René Kristensen, Beierholm Revision, Roskilde

Samtidig med at der er blevet åbnet op for ansøgninger til regeringens hjælpepakker, oplever virksomhederne p.t. en stigende frustration grundet løbende ændringer i forudsætningerne for at søge. Der er en kontinuerlig udvikling i fx, hvad og hvor meget, der kan søges, hvor længe ordningerne løber og hvilke krav der fx stilles til dokumentation.

Et utal af kilder opdaterer os dagligt på mulighederne for kompensation i de enkelte pakker, men når det kommer til den fysiske ansøgning, er det en anden sag. Her vil virksomhederne typisk opleve uklare spørgsmål eller krav om ekstern berigtigelse af talgrundlaget, hvilket betyder at man skal ud i nye processer for at komme i mål med ansøgningerne.

Heldigvis er der hjælp at hente, når vi den 29. april afholder webinar om dette tema i samarbejde med Beierholm Revision, Roskilde. Det er  Kenneth Brøndum og Mathias René Kristensen, der stiller deres store viden på området til rådighed på dagen, og de vil komme skarpt og detaljeret ind på netop den praktiske ansøgning, hvad angår de 3 nedenstående ordninger:

  • Kompensation for faste udgifter
  • Lønkompensation for privatansatte
  • Kompensation til selvstændige (omsætningstab)

Webinaret er relevant for alle, der er løbet ind i barrierer i forbindelse med en ansøgning – eller på grund af diverse dokumentationskrav måske helt har opgivet at søge. Der vil blive rig mulighed for at stille individuelle spørgsmål og webinaret er åbent for alle virksomheder, selvstændige og iværksættere i Roskilde Kommune.

Når du har tilmeldt dig på nedenstående link, får du en invitation til Erhvervsforums lukkede Facebook gruppe, hvorfra webinaret transmitteres. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Allan Lyhne på allan@erhvervsforum.dk

TILMELD ONLINE WORKSHOP

 

Go to Top