window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Årets store iværksætter-event

Vækstfabrikkerne, DANA, Zealand og Erhvervsforum Roskilde inviterer

Onsdag den 30. oktober 2019, kl. 08.30-16.00

Sted: Zealand, bygning D, Maglegårdsvej 2, Roskilde

Oplæg v/Jacob Risgaard, Coolshop & Løvens Hule, Nick Traulsen, The Marketing Guy & Irina Olsen om personlig branding

Kom til gratis arrangement om iværksætteri d. 30. oktober kl. 8.30 – 16.00, hvor du bl.a. kan høre Jacob Risgaard fra Coolshop.com og Løvens Hule fortælle sin egen historie og få tips og tricks til at tænke ud af boksen, for at lykkedes som iværksætter. Få styr på om din virksomhed kan lykkedes på Facebook med Nick Traulsen fra The Marketing Guy og hør om hvordan du bruger personlig branding til at sælge med Irina Olsen.

Deltag på forskellige workshops om markedsføring, salg, video og finansiering med The Marketing Guy, Marie Vagn-Hansen, Meltwater, Emotionelle Kundetyper – den sikre vej til loyale kunder og få ny viden og inspiration til udviklingen af din virksomhed. Masser af muligheder for at netværke med andre iværksættere på dagen.

Tilmeld dig gratis i dag: ehsj.nemtilmeld.dk/47/

Den store STARTUP EVENT afholdes i et samarbejde mellem Vækstfabrikkerne, DANA – A-kasse for selvstændige, Zealand og Erhvervsforum Roskilde.

Har du spørgsmål til dette arrangement, kontakt gerne Allan Lyhne, allan@erhvervsforum.dk

Go to Top