Hoteller og kroer i Roskilde

Når turen går til Roskilde, er det oplagt at tag en overnatning og hvad vil være mere oplagt end at besøge en af de hoteller der er i byen eller en af de små lokale kroer i omegnen.

Her er en liste over de hoteller og kroer der er i Roskilde og omegn. Ønsker man en central placering i midten af Roskilde, er det muligt at finde. Ønsker man placering tæt på blåt og grønt, er det ligeledes muligt.

Hotel Prindsen

Zleep Hotel Prindsen Roskilde er et klassisk hotel med smuk facade og rokoko-indretning. Bygningen er kendt som Prindsen lokalt og har en mere end 300 år lang historie, som gør, at hotellet tilbyder helt unikke rammer for din overnatning. Hotellet, der har døgnåbent, ligger meget centralt midt på gågaden og kun 5. min fra stationen.

Scandic Roskilde Park

Er beliggende med direkte adgang til Roskildes smukke park, Roskilde Ring. Hotellets restaurant serverer retter fra både det danske og internationale køkken i nyrenoverede omgivelser, hvor bæredygtighed og en afslappet atmosfære vægtes højt. Hotellets omdrejningspunkt er den hyggelige bar, som byder på alt fra lækker kaffe til specialøl og drinks.

Comwell Roskilde

Lige midt i det smukke fjordland ? og blot 20 minutter fra København finder du Comwell Roskilde. Omgivet af grønne områder og med udsigt til vandet får du de bed- ste rammer for dit næste arrangement. Uanset om du er på udkig efter møde- og konferencelokaler eller eksklusive rammer for din næste fest.

Viby Kro

Viby Kro blev Kgl. Privilegeret i 1861 og det nuværende værtspar har siden 1982 forestået smagfulde istandsættelser så kroen har bevaret atmosfæren fra førhen, selvom den har gennemgået ombygninger og tilbygninger. I køkkenet på Viby kro tilberedes udsøgt dansk kromad der serveres i deres hyggelige restaurant.