Camping og vandrehjem i Roskilde

Camping i Roskilde er skøn måde at holde ferie på. Du vil have mulighed for at være tæt på den smukke fjord og den grønne natur, et paradis for familien. Om man ønsker at tag sig en badetur eller en vandretur i naturen, kan det opleves i Roskilde.

Ønsker man en mere simpel ferie, hvor en central beliggenhed er i højsæde og på samme tid ønsker mulighed for natur, er et vandrehjem i Roskilde et oplagt valg.

Roskilde Camping

Er en campingplads ud over det sædvanlige. Fra pladsen er der en fantastisk udsigt over Roskilde Fjord. Kunne det være mere forfriskende ? På pladsen kan du overnatte i dit medbragte telt eller campingvogn. Du kan også leje pæne hytter, værelser og ferielejligheder. I receptionen tilbyder vi løbende aktiviteter for både børn og hele familien.

Danhostel Roskilde

Giver med vores kursuslokaler de bedste forudsætninger for kurser og møder for mindre grupper. Det naturskønne areal ved havnen tjener som en perfekt ramme for et inspirerende ophold, hvor der også er rig mulighed for motion i kraft af gode gå-, løbe- og cykelruter i området.

Borrevejle Camping & Hyt´otel

Spar Borrevejle er din lokale købmand og overnatningsmulighed. Som en af de lokale er det vigtigt for os at støtte lokalsamfundet. Det gør vi blandt andet ved at sælge lokale varer, ansætte ungarbejdere fra nærområdet og bringe vare ud til dem, der ikke selv kan besøge butikken. Vi lægger vægt på god service, og mangler du en vare, kan vi næsten altid skaffe den.