Bed & Breakfast i Roskilde

Ønsker man lidt mere privatliv når man er på ferie i Roskilde og gerne vil undgå at bo på et hotelværelse, der burde man overveje et hyggeligt besøg på et Bed and Breakfast. I Roskilde er der rig mulighed for at komme på Bed and Breakfast, enten i centrum af byen eller i et af de rolige villakvarterer. Se her det skønne udvalg af lokal overnatning og lækker morgenmad i Roskilde og omegn.

Bymarkens B&B

Velkommen til Bymarkens B&B, hvor folk fra nær og fjern kan nyde et ophold i hyggelige, hjemlige omgivelser centralt i Roskilde. Hos dem får deres gæster deres eget “hjem” i Roskilde med egen indgang. De har fire dobbeltværelser, alle med eget TV. Under opholdet har gæsterne mulighed for at lave mad i vores fuldt udstyrede fælleskøkken.

BB Hotel Albertine

Velkommen til det hyggelige og nyrestaurerede B&B Albertine, 7 km fra Roskilde og 25 km fra København. Værelserne er indrettet hyggeligt og moderne og har privat bad/toilet, TV, køleskab og gratis Wi-Fi. Vort sengelinned er af lækkert egyptisk bomuld – dynerne er luftige dundyner om vinteren og behagelige silkedyner om sommeren.

Bed & Breakfast Strandengen

Hos B&B Strandengen er der flere skønne værelser på den pragtfuld store villa, der har sin beliggenhed i et stille kvarter i Roskilde tæt ved Vikingeskibsmuseet. Der er adgang til 2 fælles badeværelser, adgang til stort nyt, fuldt udstyret køkken. For flere oplysninger kan man kontakte på tlf. 51 72 36 83

Bed and Breakfast Roskilde City

Velkommen til Bed and Breakfast Roskilde City! Eller rettere Bed & Kitchen! En oase i et stille område af Roskilde midtby. Kun 2 minutters gang fra gågaden og Roskilde Domkirke, 10 minutter fra Vikingeskibsmuseet, havnen og Roskilde Station. Der er udbydes flere værelser hos Bed and Breakfast Roskilde City, hvor der desuden er der adgang til wifi, TV og gårdhave.