Jul og Nytår i Alletiders Roskilde

Julen står snart for døren og i Roskilde begynder flere butikker, restauranter og caféer at gøre klar til december. Når den hvide sne kommer vil Roskilde være klar til at byde jer alle på flere gode juleoplevelser i løbet af november og hele december. Vi har samlet en liste over forskellige aktiviteter, underholdning og inspiration til juleshopping og julefrokosten.

*Listen vil løbende blive opdateret med nye aktiviteter, underholdning og inspiration.

Restaurant Herthadalen

HVID JUL & LYSFEST 
I år skruer Herthadalen traditionen tro op for hyggen & jule-æstetikken i skoven, når de igen i år inviterer til jul i de smukke omgivelser. Julen er lysenes fest, og midt i skovens omfavnende vintermørke, tænder de for lyset med 20.000 julelys.

Herthadalen tilbyder både en lækker julemenu men også en lækker nytårsmenu, der tager udgangspunkt i lokale råvarer og som tilbydes ud af huset.

Læs mere

Roskilde kongrescenter

Den store julefrokost 2022

Skal du samle kolleger, venner eller familie til julefrokost sidst på året? Så lad Roskilde Kongres- og Idrætscenter forkæle jer med et dejligt og velsmagende julebord, topfaciliteter og service.

Gå ikke glip af årets julebrag for virksomheder, foreninger og private selskaber. Roskilde Kongres- og Idrætscenter sørger for den gode julestemning og en festlig aften med velkomstbobler, overdådig julebuffet, øl, vand og vin ad libitum, natmad samt konferencier, livemusik og DJ. Du skal blot finde det gode humør frem!

Læs mere

Fasaneriet

Jul på Fasaneriet
Hos Fasaneriet er de klar til at byde julen velkommen og der gør de i år med deres lækre juleanretning, deres store julebord og juleaftensmad.

Læs mere

Comwell Roskilde

Julefrokost hos Comwell
Julen er på trapperne og det betyder at tiden til lækker julemad nærmere sig. I år har Comwell Roskilde valgt at holde året julefrokost for virksomheder i Roskilde. Her kan man få det helt store julebord og hvad der ellers høre til en rigtig julefrokost.

Læs mere

Upstairs

Jul og nytår hos Upstairs
Upstairs har I året fået samlet en alletiders julemenu og juleanretning. Her kan man nyde alle klassikerne som blandet andet and, sild og laks. Til nytår kan Upstairs byde på en forret, hovedret og dessert, der indeholder alt det som en nytårsmenu skal have.

Læs mere

Herslev Bryghus

Jul hos Herslev Bryghus
Få en julefrokost i gårdhyggens tegn, med kvalitetsøl direkte fra kilden og de lækreste retter. Julefrokosten hos Bryghuset er klart et besøg værd om end i er en flok venner eller familie, eller en lille virksomhed, der leder efter et sted at ønske hinanden glædelig jul!

Læs mere

B-Lunch

Jule og nytårsmad ud af huset 
Hos B-Lunch har de specialiserer i smukke, velsmagende anretninger til din jule eller nytårsfest. Hos dem får du kvalitet i både råvarer og håndværk – en unægtelig skøn kombination.

Læs mere

Vikingeskibsmuseet

Jul på Vikingeskibsmuseet
I vikingetiden fejrede man ikke jul, som vi gør det i dag. Dengang var juletiden en rituel offerfest, hvor husdyrene blev slagtet for at fejre lysets genkomst. Det store årshjul blev vendt.

Der er dog ligheder med nutidens jul. På Vikingeskibsmuseets helt egen Café Knarr er der i år julecafé og i museumsbutikken kan man købe fine julegaver.

Læs mere

Kaffe Karma

Julegaver fra Kaffe Karma
Hos Kaffe Karma har de masser af gaveløsninger som pakkes af socialt udsatte på væresteder, herberg og botilbud.

Kaffe Karma er også et oplagt valgt til jer der afholder julearrangementer.  Deres baristacykel kan komme ud og servere økologisk ”kaffe der gør underværker” og der kan fortælles om den gode historie, som er Kaffe Karma.

Læs mere

Gimle

Kom i julestemning med Gimle
For tusindvis af danskere er det blevet en tilbagevendende tradition at opleve Caroline Hendersons julekoncerter i kirker. Den 13. december holder Henderson traditionen i hævd og besøger Trekroner Kirke i selskab med sine musikalske følgesvende, pianisten Nikolaj Hess og multiinstrumentalisten Gustaf Ljunggren.

Læs mere

Veteranbanen

Juletog i Hedeland
Julen er traditionernes fest og derfor glæder Hedelands Veteranbane sig endnu en gang til at køre juletog, fyldte med glade passagerer ud i Hedeland. Der er afgang fra Hedehusgården.

Juletoget, trukket af både damp- og motorlokomotiver, kører til Rubjerg Station, hvor man kan hente årets juletræ og andet julestads.

Læs mere

Røde Port Bistro

Julefrokost hos Røde Port Bistro
Julen står  for døren og på hjørnet ved Hestetorvet, dufter der allerede af julemad. Hos Røde Port Bistro bliver der denne jul serveret flere anretninger, som f.eks. en lækker julleplate med hjemmelavede karrysild m. løg, kapers & æg. Fiskefilet m. hjemmelavet remoulade, dild & citron. En skive flæskesteg m. råsyltet rødkål. Ost m. sylt  og risalamande m. hjemmelavet kirsebærsauce 

Læs mere