Restauranter i Roskilde 

Mumm

I en af de ældste sidegader i hjertet af Roskilde finder man den lille, intime og eksklusive restaurant, hvor der i køkkenet arbejdes med gode danske råvarer – lokale og årstidsrelaterede. Restaurant Mumms menukort er inspireret af det moderne nordiske, franske og spanske køkken og hos Restaurant Mumm bliver der kredset om og for ingredienser, oplevelsen og gæsten.

Restaurant Raadhuskælderen

Restaurant Raadhuskælderen ligger under Roskildes gamle rådhus, 50 meter fra Dom- kirken, som er kendt fra UNESCO’s Verdensarvsliste. De elsker at servere god mad, kolde drinks og gode vine i hyggelige omgivelser, både i kælderen og i gårdhaven. Hos Raadhuskælderen står de altid klar til at give den bedste oplevelse!

Pipers Hus

På Pipers Hus tilbyder de smagen af Roskilde. De byder på god og ærlig mad, tilberedt med masser af kærlighed, samt en placering midt i naturskønne omgivelser med udsigt til Roskilde fjord. De stræber efter at skabe hyggelige rammer og en god atmosfære, hvad end du besøger dem for deres lækre smørrebrød, aftenens a la carte eller blot lidt kaffe og kage.

Restaurant Vigen

Er smukt placeret på Veddelevhalvøen nord for Roskilde. Herfra er der en smuk udsigt over Roskilde Fjord og Roskilde by med Domkirken i centrum. Restauranten kan nås på få minutter i bil fra Roskilde Centrum og tilbyder masser af P-pladser.

Restaurant Upstairs

Restauranten ligger ved starten af gågaden i Roskilde tæt på rådhustorvet og har sine fine lokaler på første sal.
Upstairs arbejder altid med friske råvarer, der gerne skulle give den bedste smagsoplevelse. Både frokost- og aftenmenuer laves fra bunden ude i deres køkken, hvor kokkene  tilbereder bestillingerne.

Herthadalen

For enden af Nordeuropas længste allé, som er en del af Ledreborg Gods, ligger Herthadalen smukt gemt i skoven i Sjællands første Nationalpark, Skjoldungernes Land. Traditionen tro er restauranten åben til højtider som påske, mortensaften og jul. Et unikt sted midt i ingenting, tæt på Roskilde.

Jul og nytår med Fasaneriet

Hos Fasaneriet er de klar til at byde julen velkommen og der gør de i år med deres lækre juleanretning, deres store julebord og juleaftensmad.

RO:KOST Madfestival 2021 - Guldaldersalen på Prindsen

MM FOOO

På alle deres menuer er råvarerne sæsonbaseret, derfor ænder de enkelte råvarer som er sæsonbetonet sig også efter årstiderne. Dette gør de samtidig med at de bruger de bedste leverandører og udvælger de bedste råvarer, så kvaliteten altid er helt i top.

Herslev Bryghus

Herslev Bryghus er et af Danmarks få gårdbryggerier; det vil sige, at kornet til øllet dyrkes på markerne omkring bryggeriet. Det er et økologisk bryggeri med visioner for både smagen og biodiversiteten i landskabet, og der bruges i videst mulig udstrækning kun lokale råvarer.

Restaurant Store Børs

Ligger i smukke omgivelser lige ved Roskilde Havn. Det er et oplagt sted for en hyggelig frokost eller en uhøjtidelig middag. Hos Store Børs er der altid fokus på høj faglig kvalitet samt en smagsoplevelser der kombinerer traditionel kogekunst og det sidste nye indenfor gastronomi.

Jule og nytårsmad ud af huset 

Hos B-Lunch har de specialiserer i smukke, velsmagende anretninger til din jule eller nytårsfest. Hos dem får du kvalitet i både råvarer og håndværk – en unægtelig skøn kombination.