Vind et besøg af Kaffe Karmas kaffevogn
til dit firmaevent

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om et ud af fem gavekort til et besøg af Kaffe Karmas kaffevogn i to timer. Få alle dine kollegaer og medarbejdere til at tilmelde sig vores nyhedsbrev. Så er chancen for at jeres virksomhed vinder et besøg af Kaffe Karma større.

Præmien inkluderer:

– Et gavekort glædende for en baristacykel med 2 timers servicering af baristakaffe fra menukort.

– Der medfølger to baristaer, hvor teamet består af en frivillig og en ansat på det sociale frikort (socialt udsat).

– 50 kopper kaffe fra menukortet.

Deltagelse i konkurrencen:

For at deltage i konkurrencen skal man tilmelde sig vores nyhedsbrev med navn, virksomhedsnavn og e-mail. Tilmeldingen skal ske inden d. 28 marts.

Kaffe Karma er en socialøkonomisk virksomhed

Konkurrencebetingelser:

For at deltage i konkurrencen kræver det en tilmelding til vores nyhedsbrev med navn, virksomhedsnavn og e-mail. Der trækkes fem vinder mellem de tilmeldte, der hver vinder et gavekort til Kaffe Karma, der kan bruges i virksomhedsregi som f.eks. firmaarrangementer, events og begivenheder.  Et gavekort er glædende for en baristacykel med 2 timers servicering af baristakaffe fra deres menukort (Iskaffe, cafe Latte, cappuccino cortado, espresso, americano)

Der medfølger to baristaer, hvor teamet består af en frivillig og en ansat på det sociale frikort (socialt udsat.) og 50 kopper kaffe fra menukort, ekstra kopper kan tilkøbes med 30 kr. + moms pr. kop. Efter ønske kan der ved tilkøb også serveres andre ting. ved at angive navn, email og virksomhed. Et Gavekort har værdi af 1800 kr. og er gældende til og med 31 december 2021.

Konkurrencen løber til og med den 28. marts og de fem heldige vinder offentliggøres på de sociale medier den 31. marts. Vinderne kontaktes også direkte, hvor de får praktiske information om præmien.

Vores nyhedsbrev indeholder information om vores aktiviteter, historier fra det lokale erhvervsliv og medlemstilbud. Vores nyhedsbrev kan til en hver tid afmeldes, dog gør vi opmærksom på, at afmelding før og frem til den 28. marts 2021, medfører udelukkelse fra deltagelse i konkurrencen.