window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Softwarerobotter (RPA)

 – i en nøddeskal

Tirsdag den 1. februar kl. 15.00 – 18.00
Lokation: Zealand, Maglegårdsvej 2, Bygning A, 2. sal, mødelokale A3, 4000 Roskilde

Softwarerobotter er på dagsordenen hos mange virksomheder – og med god grund. De tillader virksomhederne at arbejde smartere og mere effektivt, imens softwarerobotterne varetager trivielle og ensformige opgaver til stor glæde for medarbejderne. Men inden man begiver sig i kast med automatiseringseventyret, er det dog helt essentielt at forstå teknologiens muligheder, begrænsninger og faldgruber.

På denne workshop vil du blive introduceret for Robotic Process Automation (RPA), som i hverdagstale også kendes som softwarerobotter. Du vil få en forståelse for teknologien, både dens muligheder og begrænsninger, ligesom du også vil lære at genkende automatiseringspotentiale, når du støder på det.

Derudover vil workshoppen omhandle hvordan man kommer i gang med RPA samt hvilke fodfejl, man bør undgå. Deltageren vil undervejs i workshoppen løbende blive præsenteret for cases fra virkeligheden, som har til formål at forbinde teori og praksis.

Efter endt workshop vil deltageren kunne forklare hvad RPA er for en størrelse og vide hvor og hvordan teknologien kan bruges samt hvordan man undgår de hyppigste faldgruber, når man skal i gang med softwarerobotter.

Om Rasmus Facius
Arbejder til dagligt som Business Automation Konsulent hos konsulenthuset Devoteam Management Consulting. Han har 3,5 års erfaring med automatisering og softwarerobotter (RPA). Som konsulent hjælper Rasmus større virksomheder med at implementere, styre og skalere automatiseringsteknologi –  heriblandt især RPA. Rasmus har arbejdet med hele spektret indenfor RPA – lige fra implementering gennem identificering af proceskandidater til udvikling af specifikke robotter.

Rasmus er certificeret avanceret RPA-udvikler af UiPath, og underviser desuden i udvikling af softwarerobotter samt identificering, vurdering og kvalificering af proceskandidater til automatisering.

Har du spørgsmål til workshoppen, er du velkommen til at kontakte Erhvervsforum på tlf. 70 20 76 80 eller e-mail: info@erhvervsforum.dk

TILMELD WORKSHOP

 

Ønsker du at være en del af Erhvervsforum medlemsnetværk se mere om medlemsskab her: Bliv medlem af Erhvervsforum Roskilde

Ønsker du at modtage nyhedsbreve fra Erhvervsforum Roskilde tilmeld her: Tilmeld nyhedsbrev

Go to Top