window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Workshop: Lær at tage ENDNU bedre fotos med mobilen, modul 2

Tirsdag den 8. september, kl. 15.00-17.30

Fysisk workshop, sted følger

Vi afholdt modul 1 af denne workshop online med 49 tilmeldte under forsamlingsforbuddet og der var både stor begejstring samt efterspørgsel på et opfølgningskursus. Dette er vi nu  klar med og det bliver en fysisk workshop, hvor der er mulighed for grundig instruktion på din egen mobil, videndeling og dialog! På dette modul 2 af workshoppen får du endnu flere tips og tricks og oplæg til praktiske øvelser, der gør dig i stand til at lave flotte fotos til dit website, dine sociale medier og meget mere.Herudover går vi i dybden med redigering af billeder, og du bliver introduceret til flere app’s der kan gøre din billeder og visuelle opslag på de sociale medier endnu bedre.

Har du ikke deltaget i modul 1, kan du se videoen fra dette i Erhvervsforums gruppe for online kurser og events. Kontakt Allan Lyhne  (javascript:DeCryptX('0a3o1m3d1o3C1f3u1i1w2g1s2x0s3i3r1s2w0m1/1e1l')) for adgang til gruppen samt materialer fra modul – så er du klar til 2’eren. 

Du skal medbringe en opladt mobiltelefon – og inden workshoppen have downloadet appen – SNAPSEED – der findes til både Android – og IOS-telefoner. Herudover skal du medbringe 2-3 billeder, der er relevant for din virksomhed eller dit virke til brug for øvelser i redigering under workshoppen.

Dette får du med dig fra workshoppen:

  • Indblik i foto-formater, der virker.
  • Tips og tricks til at bruge mobilen som kamera.
  • Erfaring med at redigere, justere og efterbehandle fotos på mobilen
  • Publicere foto fra mobilen til computer, på websites og diverse sociale medier.

Underviser på dagen er Rune Michelsen, Journalist og Partner i WeLoveVideo, der siden 2000 har beskæftiget sig med foto, web-tv og video på sociale medier. Journalist og Ekstern lektor (Center for Journalistik, Syddansk Universitet). Har produceret mere end 500 video-produktioner, holdt talrige oplæg, kurser, workshops og strategi-dage for adskillige store danske medier, virksomheder og organisationer om onlinevideo og visuelt indhold.

TILMELD WORKSHOP

 

 

Go to Top