window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Frihed uden kaos – Sådan får du styr på dit arbejdsliv

Torsdag den 9. september kl. 15.00 – 17.30

Lokation: Zealand, Maglegårdsvej 2, Bygning A, 1. sal, mødelokale A3, 4000 Roskilde

 

Om denne workshop:

Som selvstændig har du frihed til selv at sætte rammerne for dit arbejdsliv. Men friheden kan også skabe kaos. Hvis du skal føle frihed, må du skabe struktur. Dette kursus klæder dig på til at navigere i friheden, så du får det optimale ud af de timer, du arbejder og kan holde fri, når du har fri. Hvis du vil leve af at være selvstændig i længere tid end en overgang mellem jobs, må du forpligte dig. Det kræver, at du etablere et bæredygtigt arbejdsliv med plads til åndehuller. Det er her, du lader op og henter ny energi. Kun sådan sikrer du dig fortsat at levere kvalitet til dine kunder, så de bliver ved med at købe ind hos netop dig. På kurset vil du få konkrete redskaber til at bygge den struktur og de rammer ind i dit arbejdsliv, som gør, at du kan frigive overskud til at holde fri, når du har fri.

 

Lidt om dagens oplægsholder

Anne Anthon Andersen har mere end 10 års erfaring som underviser, blandt andet som ekstern lektor på Copenhagen Business School og Roskilde Universitet.

Har været lykkelig selvstændig siden 2010 med speciale i stofområderne natur, klima og bæredygtighed, pædagogik og mental sundhed og leverer journalistik, undervisning og strategisk kommunikation til blandt andre BUPL’s fagblad Børn&Unge, Danmarks Naturfredningsforenings magasin Natur&Miljø, Dansk Magisterforening, HK, Visit Roskilde, Bureauet, Dansk Biblioteks Center, Solidaritet.dk. Næstformand i FreelanceGruppen i Dansk Journalistforbund.

 

Er der spørgsmål til workshop kontakt e-mail: dorte@erhvervsforum.dk

Se flere af Erhvervsforums aktivitet her: Erhvervsforum Roskilde – Aktiviteter

Læs nyheder fra Erhvervsforum her: Erhvervsforum – Nyheder

TILMELD WORKSHOP

Ønsker du at være en del af Erhvervsforum medlemsnetværk se mere om medlemsskab her: Bliv medlem af Erhvervsforum Roskilde

Ønsker du at modtage nyhedsbreve fra Erhvervsforum Roskilde tilmeld her: Tilmeld nyhedsbrev

Go to Top