window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Det visuelle førstehåndsindtryk

Onsdag den 27. oktober kl. 15.00 – 18.00

Lokation: Zealand, Maglegårdsvej 2, Bygning A, 1. sal, mødelokale A3, 4000 Roskilde

 

Om denne workshop:

Du har helt sikkert hørt det før, og du kender det helt sikkert fra dit eget liv, når du møder et nyt menneske. Førstehåndsindtrykket er vigtigt. Det samme gælder i mødet med brands.

På denne workshop beskæftiger vi os med, hvordan vi får skabt det bedst mulige visuelle førstehåndsindtryk. Vi ser på andre brands, der med mere eller mindre succes har skabt en visuel fortælling. Vi kigger på de forskellige søjler indenfor opbygningen af en visuel identitet: logo, typografi, billedstil, farver og grafiske elementer.

Vi gennemgår, hvordan forskellige idégenereringsværktøjer kan være med til at udvikle den gode idé, der får dit brand til at skille sig ud.

Efter workshoppen har du en forståelse for

  • Hvordan du ved hjælp af idégenereringsværkstøjer kan komme op med den gode idé, der er med til at skabe et unikt brand.
  • Hvordan en visuel identitet kan hjælpe dit brand med at tydeliggøre et budskab.
  • Hvordan typografi kan være med til at understøtte brandets budskab.
  • Hvordan farve kan sætte den rette stemning for brandet og oplevelsen af det.

 

Lidt om dagens oplægsholder

Underviseren på dagen er grafisk designer Jolantha Thaning Haarbye fra Grafisk afdeling ApS. Jolantha er uddannet grafisk designer fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole og arbejder til daglig med udvikling af visuelle identiteter hos Grafisk afdeling. Grafisk Afdeling ApS er et lokalt designbureau og filmproduktionsselskab, der arbejder sammen med dem, der har noget på hjertet. De brænder for at hjælpe deres kunder med at dreje verden i den rigtige retning gennem grafisk design og levende billeder.

 

Er der spørgsmål til workshop kontakt e-mail: dorte@erhvervsforum.dk

Se flere af Erhvervsforums aktivitet her: Erhvervsforum Roskilde – Aktiviteter

Læs nyheder fra Erhvervsforum her: Erhvervsforum – Nyheder

TILMELD WORKSHOP

Ønsker du at være en del af Erhvervsforum medlemsnetværk se mere om medlemsskab her: Bliv medlem af Erhvervsforum Roskilde

Ønsker du at modtage nyhedsbreve fra Erhvervsforum Roskilde tilmeld her: Tilmeld nyhedsbrev

Go to Top