window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

WORKSHOP: BETALT ANNONCERING PÅ FACEBOOK & INSTAGRAM 

Tirsdag d 15. juni, kl. 15.00-18.00 

Lokation: Prindsen i Gustav Wied salen, Algade, Roskilde

Workshop beskrivelse

Få flere leads og styrk dit salg med annoncering på Facebook & InstagramFacebook er en stærk og økonomisk effektiv mediekanal til at sætte en krog i potentielle kunder, uanset om du er B2C- eller B2B-virksomhed. Når du annoncerer på Facebook, kan du samtidig annoncere på Instagram og dermed ramme en endnu større målgruppe.

På workshoppen får du indsigt i Facebook og Instagram som kommercielle markedsføringskanaler, og du får hands-on værktøjer, der sikrer, at din virksomhed får succes med Facebook- og Instagram-annoncering. Der vil være øvelser undervejs.

Efter workshoppen kan du  

  • Identificere målgrupper og segmenteringsmuligheder i Facebooks annonceværktøj
  • Udvælge det rette annonceformat, målsætning og budget
  • Sætte dine egne annoncekampagner op
  • Måle effekten af dine kampagner
  • Arbejde i Facebook Business Manager og annoncekontoen

 

Så meld dig til denne workshop og lær, hvordan du analyserer dine kunders adfærd, engagerer og fastholder dem med relevant indhold og når ud til potentielle kunder med annoncering på Facebook og Instagram. Du kan tilmelde dig allerede nu:

 

Underviser på dagen er Cecilie Koksby Hass fra JJ Kommunikation, som vi har haft fornøjelsen af til tidligere workshops om de sociale medier! JJ Kommunikation skaber målbar værdi for jeres bundlinje gennem en strategisk og datadrevet tilgang til kommunikation og online marketing. Vores team består af en god blanding af erfarne kommunikations- og presserådgivere, videoproducere, grafikere og digital natives. Sammen tænker vi 360 grader rundt om jeres virksomheds kommunikation og marketing.

 

Har du spørgsmål til workshop er du velkommen til at kontakte projektleder Tina Testrup tlf. 21 37 86 87 eller pr. e-mail : info@erhvervsforum.dk

 

 

Go to Top