window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Webinar: Bæredygtighedshjulet.

Bæredygtighedshjulet hjælper dig med at vurdere, hvor bæredygtig din virksomhed er i dag. Det giver på kort tid en status på jeres bæredygtighedsindsatser og inviterer til dialog, som hjælper med at prioritere jeres videre arbejde med bæredygtig omstilling.

Onsdag den 10 januar 2024 kl. 13.00-14.00
Lokation: Online webinar

Bæredygtighedshjulet måler temperaturen i virksomheden på i alt 20 fokusområder og er perfekt til dialog og intern workshop. Det kan hjælpe jer med at strukturere jeres videre rejse i den bæredygtige omstilling, og omfatter bl.a. miljø, klima, socialt ansvar og samfundssind i sammenhæng med jeres daglige arbejdsgange.

På webinaret får du en introduktion til værktøjet, som sætter dig istand til at facilitere en intern workshop med dine kollegaer, hvor I sammen vil kunne skabe et overblik over jeres bæredygtighedsindsatser.

Målgruppe:

Webinaret henvender sig til ledere og ledende medarbejdere i små og mellemstore virksomheder, som ønsker at få en status på det nuværende bæredygtighedsarbejde og hjælp til at prioritere indsatser.

Webinaret giver dig kendskab til:

Selvhjælpsværktøjet Bæredygtighedshjulet, som du efterfølgende vil kunne bruge til at facilitere en intern workshop med dine kollegaer, hvor I sammen vil kunne lave en status på jeres bæredygtighedsindsatser.

Tilmeld webinar her

Praktisk:

Vær opmærksom på, at Bæredygtighedshjulet ikke i sig selv giver nogen løsninger på virksomhedens udfordringer, men er en temperaturmåler og status på virksomhedens nuværende bæredygtighedsindsatser, hvorfra I kan arbejde videre med indsatser.

Webinaret tager én time, og I vil efterfølgende kunne bruge ca. 2 timer internt i virksomheden, til at få et overblik over jeres bæredygtighedsindsatser.

På webinaret som er udbudt af Erhvervshus Hovedstaden vil du møde:
Senior Forretningsudvikler Niclas Mohr Krøyer og Projektleder Steven Kær Bjerke Møller.

Webinaret bliver optaget:

  • Erhvervshus Hovedstaden optager dette webinar, og deler optagelsen via deres hjemmeside, så virksomheder, medlemmer og andre efterfølgende kan få glæde af de oplæg, der bliver præsenteret.
Go to Top