window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

TIDENS UDFORDRINGER KRÆVER HANDLING

 DEBATMØDE MED BRIAN MIKKELSEN

TIRSDAG DEN 24. NOVEMBER 15.30-17.00

GULDALDERSALEN, ALGADE 13, ROSKILDE

Åbent arrangement i samarbejde med Roskilde Oplysningsforbund henvendt til erhvervslivet i Roskilde

Så er vi ægte klar til det tidligere varslede debatmøde med Brian Mikkelsen! Brian har i sin egenskab af direktør for Dansk Erhverv været en central figur gennem hele Corona-krisen og har kæmpet for kompensationer til erhvervslivet over en bred kam, og ikke mindst for den bedst mulige overlevelse for de mest udsatte brancher! Vi får således mulighed for at tappe ind i et overflødighedshorn af indtryk fra første parket h.v.a. de mange tiltag under Corona leveret fra både Dansk Erhverv og politisk hold.

Brians eget oplæg til dagen lyder:

”Corona-krisen har ramt dansk erhvervsliv som en mukkert i ansigtet. Men Corona er ikke den eneste krise, som Danmark står overfor. Pandemi og recession, en presset velfærd, globalisering, digitalisering og klimakrise er gigantiske og omsiggribende forandringer, der kan vende op og ned på verdensordenen – og også på vilkårene for det danske samfund, som vi kender det.

Der er mange holdninger til, hvordan vi skal løse udfordringerne. Men der sker kun noget, hvis vi handler. Dansk Erhverv har en vision om, at Danmark skal være det bedste land at drive virksomhed i. Får virksomhederne de rette rammer, så kan vi indfri potentialet, gøre forhindringer til forretninger og sikre velstanden og velfærden Danmark.”

Så er bolden givet op til et yderst aktuelt oplæg og efterfølgende debat om, hvordan vi bedre kan indfri Danmarks potentiale og dermed sikre fremtidens erhvervsliv, velstand og velfærd! 

Vi håber du har ‘saved the date’, og har lyst til at kigge forbi Guldaldersalen den 24. november, hvor vi under de nuværende regler arbejder med følgende praktiske foranstaltninger:

Antal deltagere, siddende med afstand: Max 90, først til mølle

Der udleveres mundbind ved indgang, bæres når man bevæger sig rundt

Der serveres kaffe og flaskevand ved ankomst fra 15.30

Der vil ikke blive netværk efterfølgende oplægget

Der arbejdes på en forplejningsløsning ‘to go’.

Foredraget og debatten varer fra 16.00 til ca. 17.00

Ovenstående gælder ved det nuværende regelsæt. Skulle der komme åbninger inden den 24. november, så melder vi ud, men reserver gerne lidt tid efter 17.00, hvis vi skulle blive positivt overraskede! Vi glæder os til at se jer.

Tilmeld debatmøde

 

Brian Arthur Mikkelsen er direktør i Dansk Erhverv og tidligere medlem af Folketinget, hvor han repræsentererede Det Konservative Folkeparti. Han er tidligere kultur-, justits-, økonomi-, og erhvervsminister. Brian Mikkelsen var også formand for den konservative folketingsgruppe. Han sad i Folketinget 1994-2018.

Go to Top