window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Stjerneløbet 2023

10 år med Stjerneløbet – Skal du med til jubilæet?  

Søndag den 18. juni 2023,
Lokation Stændertorvet 1, 4000 Roskilde

Sæt et stort kryds i kalenderen søndag den 18. juni 2023, hvor det populære og traditionsrige Stjerneløb igen vender tilbage.

I år kan cykelklassikeren fejre 10-års jubilæum, og du er inviteret med til fejringen!

Stjerneløbet har to ruter på henholdsvis 30 og 74 km., og når du kører Stjerneløbet, så støtter du samtidig en god sag, da 50 kr. af deltagerprisen går til en valgfri hjælpeorganisation. I år kan du vælge mellem hele fem forskellige organisationer:

  • Børnecancerfonden
  • Børn, Unge & Sorg
  • Glade Børn Fonden
  • Julemærkehjemmene
  • Scleroseforeningen

Når målstregen er krydset, bydes der i år på mad og drikke, og der er derfor rig mulighed for at hygge med de mange med-kørende.

Stjerneløbet er for alle, så tag dine venner, dit cykelfællesskab, din familie eller din nabo med.
Løber er også oplagt som firmaaktivitet mellem kollegaer eller med kunder, hvor I sammen kan køre en af de to ruter, og efterfølgende hygge med mad og drikke.

Deltagelse og startnummer koster 200 kr. for ruten på 30 km. og 250 kr. for ruten på 74 km. Prisen inkluderer desuden forplejning efter løbet.

Skal I være med til at fejre Stjerneløbet 10-års jubilæum og mærke historiens vingesus? – Så hop i sadlen i velgørenhedens tjeneste og køb jeres startnumre i dag, så i er sikre på en plads.

Læs mere og køb startnumre her:

STJERNELØBET 2023

Du kan også holde dig opdateret på løbets Facebook-begivenhed her:

FACEBOOK-BEGIVENHED – STJERNELØBET 2023

Har du spørgsmål til løbet, er du velkommen til at kontakte Idrætskonsulent Bo Wacker på tlf. 79 40 46 63 eller e-mail: bo.wacker@dgi.dk

 

Ønsker du at være en del af Erhvervsforum medlemsnetværk se mere om medlemskab her: Bliv medlem af Erhvervsforum Roskilde

Ønsker du at modtage nyhedsbreve fra Erhvervsforum Roskilde tilmeld her: Tilmeld nyhedsbrev

Go to Top