window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Torsdag den 3. december, Kl. 15.30-17.30

Lokation: Følger (i Roskilde Kommune)

 

I dette foredrag sætter stressrådgiver og søvnvejleder Helle Alsted fokus på, hvorfor vil skal prioritere vores søvn for at kunne præstere bedre på arbejdet og undgå at blive en træt, ukoncentreret, temperamentsfuld, halvsyg og trist skygge af os selv.

Ønsker du at vågne frisk og veludhvilet og være klar til dagens udfordringer skal du tage med til dette foredrag. Du vil få konkret viden og værktøjer til, hvordan du gennem god søvnhygiejne for eksempel kan falde hurtigt i søvn, samt undgå at ligge vågen det meste af natten. Som en ekstra bonus, er det også nemmere at holde stressen fra døren, når du får en god nats søvn.

Helle Alsted er kandidat i pædagogisk psykologi med speciale i stress og relationer, og er foredragsholder, underviser, rådgiver og forfatter inden for sit faglige felt.

Kom til årets sidste årets sidste faglige arrangement i Erhvervsforum, og få inspiration til, hvordan du kan sove igennem i juleferien! Vi melder lokation ud, når vi har et overblik ovre antal deltagere, da vi skal finde lokaler som er store nok til at vi kan holde afstand!

TILMELD FOREDRAG

 

Go to Top