window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Roskilde Summit – fremtidens bæredygtige virksomheder

Torsdag 7. oktober kl. 14.00 – 17.00 med efterfølgende networking

Lokation: Roskilde Universitet, Biblioteket, Bygning 26 (Open Entrepreneurship Lab)

Roskilde Erhvervsforum inviterer alle virksomheder, organisationer og politikere i Roskilde til topmøde om sammenhængskraft, levedygtighed og bæredygtighed i Roskilde. Under overskriften ”Roskildemodellen” ønsker vi at finde frem til det DNA i virksomheder og lokale aktører, der får os til at udnytte hinandens styrker og stå sammen både under og efter kriser.

Vi har det seneste år lært værdien af at stå sammen og samarbejde om at udnytte hinandens styrker. Og corona-epidemien har i det hele taget udfordret hele vores måde at tænke arbejde, arbejdspladser og arbejdsliv. Det får os til at spørge hinanden om, hvad det er der gør, at nogen samfund klarer bedre gennem kriser end andre? Hvorfor er nogle byer og lokalsamfund bedre end andre til at stå sammen? Hvad kendetegner motivationen og måden man samarbejder på mellem virksomheder og andre aktører i lokalsamfundet?

Mens vi godt ved at en bæredygtig udvikling, herunder mere modstandsdygtige samfund, forudsætter mere synergi, mere samarbejde og partnerskaber på tværs af aktører, fortsætter vi med at hylde og måle virksomheders værdiskabelse ud fra klassiske parametre som omsætning, overskud og arbejdspladser. Hvordan kan vi i stedet skabe et sæt nye ”succeskriterier” for den ”gode virksomhed”, hvor for eksempel ”det lokale engagement” kan måles?

Roskilde er i særklasse en af Danmark mest rige byer på ”levedygtighed” og har masser at både stå sammen om og byde på for at videreudvikle et stærkt, innovativt og robust erhvervsliv.

Program:

14.00-14.15 | Ankomst

14.15 – 15.30 | Inspirationsindlæg v/

    • Mads Kragh – Direktør, Erhvervshus Sjælland
    • Katia Dupret – Arbejdsmarkedsforsker, Lektor, PhD, Roskilde Universitet
    • Inspirationseksempler

15.30 – 16.30 | Workshop –  Debat om fremtidens bæredygtige virksomhed i et levedygtigt Roskilde

16.30 – 17.00 | Plenum og afrunding

17.00 – 17.30 | Networking

 

Er der spørgsmål til netværksmødet kontakt Dorte Ibsen på e-mail: dorte@erhvervsforum.dk

Se flere af Erhvervsforums aktivitet her: Erhvervsforum Roskilde – Aktiviteter

Læs nyheder fra Erhvervsforum her: Erhvervsforum – Nyheder

TILMELD SUMMIT

 

Ønsker du at være en del af Erhvervsforum medlemsnetværk se mere om medlemsskab her: Bliv medlem af Erhvervsforum Roskilde

Ønsker du at modtage nyhedsbreve fra Erhvervsforum Roskilde tilmeld her: Tilmeld nyhedsbrev

Go to Top