window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Roskilde Airshow – First Class Event

Fredag den 18. aug. kl. 17.45 – 22.00

Lokation: Lufthavnsvej 20, 4000 Roskilde.

Kultur og medlems-arrangement

Sydbank, Danmarks Erhvervsbank, og Erhvervsforum Roskilde inviterer Erhvervsforum Roskildes medlemmer til en aften fyldt med spænding og forkælelse ved Roskilde Airshow i Roskilde Lufthavn. Vores First Class-event er skabt for at give dig en uforglemmelig oplevelse, mens du netværker og kan nyde flyveopvisningerne fra de bedste pladser.

Som en del af vores eksklusive event kan du invitere dine forretningsforbindelser, medarbejdere, venner og familie med. Og hvis du ønsker det, kan du også tilkøbe ekstra billetter til almindelig adgang til lørdag og søndag til en nedsat pris, når du bestiller billetter til denne aften.

Roskilde Airshow er en begivenhed, der appellerer til publikum i alle aldre og har til formål at fremme interessen for flyvning og uddannelse inden for denne branche.

Vores First Class Event og program for aftenen inkluderer følgende:

Business parkering (tæt på indgangen), Adgangsbillet, buffet inklusive drikkevarer, afspærret First Class område med telt, bar, udsigtsområde til flyveopvisningen, toiletter.

  • Kl. 17.45: Ankomst
  • Kl. 18.00: Velkomst ved Sydbank/Erhvervsforum, herunder overrækkelse af donationsbevis fra Sydbank Fonden.
  • Kl. 18.10: Præsentation af Roskilde Airshow ved formand Per Faldborg
  • Kl. 18.30: Den økonomiske vejrudsigt ved Kim Blindbæk, seniorøkonom hos Sydbank
  • Kl. 18.50: Spisning
  • Kl. 19.45: Afrunding af arrangementet i teltet og afgang til opvisningsstedet
  • Kl. 20.00: Airshow
  • Kl. 22.00: Tak for i dag.

Efter at have lyttet til inspirerende oplæg og nydt en lækker buffet, vil du have den perfekte udsigt til de imponerende flyveopvisninger. De dygtige piloter vil suse hen over dit hoved, mens solen går ned og skaber en magisk atmosfære. Det er vigtigt at bemærke, at du vil have adgang til de bedste pladser, når opvisningerne begynder. På den måde kan du opleve adrenalinen pumpe, mens du beundrer de spektakulære fly i deres bedste udtryk ovenfra.

Gennem samarbejde med Sydbank og Roskilde Airshow har vi mulighed for at tilbyde denne eksklusive First Class-oplevelse til en pris på 480 DKK + moms pr. person.

Book din billet her:  Lukket for tilmelding!

Tøv ikke med at tilmelde dig og dine gæster i dag, da pladserne er begrænsede.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til en aften fyldt med netværk, action og forkælelse!

Ønsker du at være en del af et stærkt erhvervsnetværk? Blive medlem af Erhvervsforum Roskilde her : Bliv medlem

Tilmeld Erhvervsforum Roskildes nyhedsbrev og bliv opdateret på netværksmøder, workshops og vigtige nyheder for erhvervslivet : Tilmeld nyhedsbrev

Go to Top