window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sådan bliver du skarpere end dine konkurrenter

ONLINE WORKSHOP Torsdag d. 4 marts kl. 15.00 – 16.15

Link til workshop fremsendes dagen før.

 

Opnå mental skarphed, fysisk styrke og frihed – NU og resten af livet.

Er det muligt? Svaret er JA for rigtig mange mennesker.

Nordic Medicine Inst stiller i to workshops skarpt på dette.

Er du typen, der knokler og stiller høje krav til din indsats og resultater? Arbejder du om aftenen og starter den tidlige morgenstund med masser af kaffe inden dit første kundebesøg?

Mange oplever at trætheden ”banker på” i dagstimerne. Et kvikfix med en marsbar, en cola eller blot mere kaffe bliver til flere. Når uret ringer om morgenen vågner du træt. Du får mere og mere besvær ved at kaste dig over nye ting og holder fast i gamle faste rutiner…

Nu har du chancen for at få værdifuld viden og konkrete værktøjer til at øge din mentale skarphed og sundhed. I dette webinar fortæller Nordic Medicine Institut hvordan du kan holde din hjerne frisk, skarp og klar til nye udfordringer, nu og resten af livet.

Forud for workshoppen har du mulighed for at svare på et anonymt symptom scoreskema. Til slut i workshoppen bliver der adresseret konkrete og handlingsorienteret råd til de tre områder, hvor flest deltager har svaret de har udfordringer.

Mulighed for at deltage i 19 dages challenge.

Workshoppen indeholder:

  • Symptomer og skavanker der ofte går forud for nedsat hjerne skarphed.
  • Teori – hvad er det vigtigste vi kan gøre for at bevarer en skarp hjerne.
  • Disse vitaminer, mineraler og fedstoffer er ofte i underskud når hjernen er træt.
  • Hvad siger forskningen – hvad kan du selv gøre – er det muligt resten af livet.
  • Fokus på fokus – de gyldne 2 % der gør forskellen.
  • Den ene smoothie om dagen der gør en forskel – opskrift incl. de superfood der er opbyggende og vitaliserende for din hjerne.
  • 19 dages challenge. Tre enkle og konkrete forandringer du kan implementere i morgen, udfyld symptom score skema igen efter 19 dage, se og mærk forskellen.
  • Individuelle råd i forhold til de tre hovedemner (udfra besvaret skema) hvor fleste deltager har udfordringer.

 

Symptom Score skema kan downloades her: SYMPTOM SCORE SKEMA

Når det er udfyldt kan du sende det til oplægsholder Ulrikka, send til ulrikka@nordicmedicineinst.dk   

Spørgsmål til arrangementet rettes til: Tina Testrup, 21378687, info@erhvervsforum.dk,

 

Oplægsholder Ulrikka er founder og direktør i Nordic Medicine Institut.

På baggrund af mere end 15 års erfaring inden for optimering af erhvervsleder og sportsudøvers fysiske og mentale sundhed, performance og restitution står hun i spidsen for at have udviklet et koncept, som tager afsæt i evidensbaseret forskning, undersøgelser og en helhedsorienteret tilgang til menneskets sundhed. Ulrikka har arbejdet både i det etablerede system og været selvstændig i privat regi siden 2007. Ulrikka er uddannet Idrætsfysioterapeut i 2004, Naturmediciner, Akupunktør, Coach, International yoga og pilates instruktør. Derudover har hun arbejdet med sportsudøvere i udlandet, rejse med verdensholdet i badminton og arbejdet for Team Danmark.

Ulrikka er af natur optimist og optimerings menneske. Hendes naturlige tilgang og udgangspunkt er at glæden og lysten til livet og de valg vi tager skal tage udgangspunkt i og være drevet af mennesket indre glædesfyldte motivationen.

og

Anna Iben Hollensberg, Speciallæge.

Uddannet læge i 2002 og efterfølgende videre uddannet som Speciallæge i almen medicin, BC Family Medicine.

Efteruddannet i komplementær og holistisk medicin, som Functional Medicine Practitioner og Naturmediciner.

Anna Iben brænder for at finde ind til den dybeste liggende årsagssammenhænge til at skavanker og energitab er opstået. Anna Iben har specialiseret sig i internationale laboratorie test, kosttilskud og kost, som tilsammen kan individuel adresseres og tilsammen tage hånd om de udløsende årsager, sådan kroppen har mulighed for at genoprette sine vitalfunktioner.

Anna Iben er desuden  forfatter til 5 bøger om kost og sundhed.

 

Go to Top