window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

ONLINE WORKSHOP: Det rigtige indhold på de sociale medier- UNDER OG EFTER CORONA

v/Anne Weinkouff – Det rigtige indhold på de sociale medier

Mange virksomheder er p.t. desværre tvunget til at have aktiviteterne på vågeblus, hvilket kan gøre det til en udfordring at finde anledning og indhold til at kommunikere med kunderne. Men samtidig er det lige nu vigtigere end nogensinde at fastholde kontakten og gøre opmærksom på, at du stadig er der – og er klar til at komme tilbage, når forholdene igen er normaliseret.

Men hvordan kan du lave et meningsfyldt indhold på de sociale medier, når din virksomhed enten er midlertidig lukket eller på anden måde ramt af situationen?. Anne Weinkouff vil på workshoppen føre os sikkert igennem dette tema og dele ud af sine store erfaringer på området. Hun vil give sine konkrete bud på, hvilket indhold du kan sende ud til dine kunder og følgere i en tid hvor ingenting er som det plejer – heller ikke din virksomhed.

Anne vil komme ind på følgende centrale spørgsmål:

  • Hvorfor må du ikke være stille på dine sociale medier lige nu?
  • Hvad kan du lave af opslag og indhold på dine medier, som også kan være gavnlige på den lange bane – og hvad er eventuelt mindre gavnlige opslag
  • Inspiration fra andre virksomheder, der har fundet formlen på de sociale medier i denne tid
  • Forskellen mellem dit indhold på fx Facebook og LinkedIn.

Deltagelse er gratis for alle virksomheder, selvstændige og iværksættere i Roskilde Kommune.  Denne event transmitteres live i Erhvervsforums lukkede Facebook gruppe – link til gruppen udsendes dagen før afholdelse.

Har du spørgsmål kontakt venligst Allan Lyhne på allan@erhvervsforum.dk

TILMELD ONLINE WORKSHOP
Go to Top