window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom til medlems-netværksmøde med fokus på innovation og samarbejde. På Roskilde Universitets åbne prototypelaboratorium og digitale produktionsværksted, FABLAB RUC.

Onsdag den 20.sep. kl. 08.00-10.00

Lokation: FABLAB RUC, Roskilde Universitet, Universitetsvej 1,bygning 9.1, 4000 Roskilde

FABLAB RUC er et unikt sted, der ikke er begrænset til studerende eller forskere ved RUC – det er åbent for alle. Her arbejder vi med en bred vifte af materialer, lige fra træ og plastik til metal og stof, samt elektronik, programmering og computerstyret fremstilling. FABLAB er et sandt centrum for kreativitet og innovation.

Dette er en fantastisk mulighed for at lære mere om, hvad FABLAB RUC kan tilbyde, få et indblik i deres faciliteter, og møde de mennesker, der hver dag arbejder med og er passionerede omkring teknologi, innovation og kreativitet.

Program for dagen:

08.00 | Ankomst og netværk

08.30 | Introduktion til FABLAB og hvordan vi som virksomheder kan benytte os af denne mulighed for sparring.

09.00 | Rundvisning hvor vi får lov at prøve nogen af de spændende, kreative og ikke mindst innovative ideer der afprøves.

10.00 | Afslutning

TILMELD MEDLEMS-NETVÆRK

 

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos FABLAB RUC og ser frem til at styrke vores netværk gennem dette arrangement. Lad os sammen skabe, innovere og forme fremtiden!

Har du spørgsmål til er du velkommen til at kontakte Erhvervs- og netværkskonsulent Jeanette Andersen på jeanette@erhvervsforum.dk

Ønsker du at være en del af et stærkt erhvervsnetværk? Blive medlem af Erhvervsforum Roskilde her : Bliv medlem

Tilmeld Erhvervsforum Roskildes nyhedsbrev og bliv opdateret på netværksmøder, workshops og vigtige nyheder for erhvervslivet : Tilmeld nyhedsbrev

Go to Top