window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Lyset for enden af tunnelen – WORKAWAY forkælelse

Lokation: Badehotel Søfryd, Søfrydvej 8-10 4040 Jyllinge

Torsdag den 27. maj 2021 kl. 09.00 – 15.00

Du står overfor en kæmpe mulighed! Vi er på vej ud af en recession, og snart kommer en lang årrække med opsving, vækst og nye muligheder. De kloge hoveder snakker sågar om en gentagelse af ”the roaring twenties” med reference til det store opsving i forrige århundrede. Et årti med økonomisk og kulturel opsving.

Det vil Erhvervsforum Roskilde gerne sparke i gang med et heldags forkælelsesarrangement til dig og din virksomhed, hvor vi lader fortid være fortid, og i stedet snakker muligheder.

  • Hvordan kan du som virksomhedsejer gribe øjeblikket?
  • Hvordan positionerer du din virksomhed korrekt ift. opsvinget?
  • Hvilke forandringer er nødvendige at gennemføre?
  • Hvordan genfinder du udviklingsglæden og troen på fremtiden?

På dagen vil du blive udfordret og få sparring på temaer som:

  • Din vision
  • Din forretningsmodel (altså hvordan tjener du penge)
  • Dine unikke salgsargumenter
  • Hvordan du positionerer dig ift. dine konkurrenter.

Og så kommer vi naturligvis til at have det sjovt sammen med en masse andre dygtige selvstændige fra dit lokalområde, som deler dit positive mindset, og ligeledes er klar til at gribe fremtiden.

Der er lys for enden af tunnelen, og toget forlader snart perronen. Skal du med?

Dagens program 

Kl. 9.00
Vi mødes på Badehotel Søfryd til en god kop kaffe.

Kl. 9.15
Energi og vision. Du præsenterer kort dig selv og din virksomhed. Fokus er på, hvad der giver dig energi, og hvilke drømme du har for fremtiden. Format for præsentationen udsendes på forhånd.

Kl. 10.00
Sådan tjener du penge? Du kommer til at bruge værktøjet Business Model Canvas til at kortlægge virksomhedens forretningsmodel, som den ser ud i dag. Sammen kortlægger vi styrker og svagheder, samt får ideer til, hvordan du på simpel vis kan styrke, din virksomheds forretningsgrundlag.

Kl. 12.00
Vi nyder en dejlig frokost i Badehotel Søfryds flotte rammer.

Kl. 12.30
Sådan placerer du dig i markedet. Sammen kortlægger vi vores kunders alternativer. Hvilke salgsargumenter vægter højest, og hvordan kan du bruge det til at skille dig ud fra konkurrenterne?

Kl. ca. 14
Opmærksomhedspunkter! Vi snakker om, hvilke ting vi skal holde op med at gøre, og hvilke nye tiltag vi skal i gang med for at stille os selv i en god position til at gribe fremtiden.

Kl. 15
Vi runder dagen af og samler op på de vigtigste læringer.

[fusion_button link=”https://landing.webcrm.com/Start.aspx?awb=ggggiakiake

Oplægsholder

Vi har inviteret forretningsudvikler Anders Graabæk fra Validate Consult til at facilitere Workawayen. Anders er kendt i Roskilde for at være med til at kickstarte iværksættermiljøet på Musicon. Heriblandt byens startup-stolthed Bold Drinks, som er gået fra iværksætterlinjen på Roskilde Handelsskole til gennembrud i Løvens Hule. Anders har sin egen konsulentforretning, hvor han bl.a. hjælper iværksættere, startups og selvstændige med strategisk udvikling. Blandt hans kunder er DTU, Den Sociale Kapitalfond, Venture Cup og Erhvervshusene, m.fl.

Go to Top