window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Torsdag den 1. oktober 08.30-11.00

Sted: Business House, Jernbanegade 23

Mange ejerledere og iværksættere sidder p.t i en situation, hvor der skal opfindes nye vinkler på forretningen for at bevare sin position i markedet og blandt kunderne. Når man er optaget af at få driften til at køre, kan det ofte betyde at der ikke skabes ideer til at skaffe ny indtjening, og måske du mangler nogen at sparre med for at starte en innovativ idégenerering.

Der er helt konkret hjælp at hente til ovenstående på denne workshop, hvor vi blandt andet skal genbesøge din virksomheds styrker og svagheder, og herfra specifikt arbejde på, hvordan du kan optimere dine styrker og anvende dem til at cementere din nuværende forretning – eller slå ind på nye områder af relevans for dine styrkepositioner! Workshoppen indeholder følgende temaer:

– Gennem velafprøvede modeller for strategi og forretningsudvikling, får du et let tilgængeligt værktøj til systematisk at genere nye forretningsidéer.

–  Du lærer praktiske greb på idégenerering samt tips og trick til, hvad du fremover kan gøre for at få din indtjening op.

– Du lærer hvordan du får nye forretningsidéer?

– Der gives let tilgængelige værktøjer og cases

– Du får lejlighed til at prøve værktøjerne af på din egen virksomhed

– Deltager involvering om egne cases

– Praktiske opgaver og gensidig sparring med ligesindede

– Til inspiration: Hvad har andre gjort/tænkt?

Dagens underviser er Jørgen S. Lauritsen, indehaver af Optimax og  professionel forretningsudvikler, der har arbejdet med dette område i egen virksomhed de sidste godt 20 år. Han deler sine erfaringer, konkrete cases og øser gavmildt fra sin store værktøjskasse.

Denne workshop er primært rettet mod enkeltmandsvirksomheder og iværksættere, men relevant for alle, der ønsker at øge indtjeningen i virksomheden under og efter denne periodes store udfordringer!

Har du spørgsmål til workshoppen, kontakt venligst Allan på allan@erhvervsforum.dk

TILMELD WORKSHOP
Go to Top