window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Invitation til lancering af Virksomhedsguiden 2023

Onsdag den 18. januar kl. 14.00-15.00

Lokation: Roskilde Rådhus, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde

Program:
14:00   Velkommen og bobler v. Martin S. Christensen

14.15    Præsentation af virksomhedsportrætterne og netværk

14.45    Peter Amtorp Burchardt fra trykkeriet KLS Pure Print fortæller om, hvordan det er muligt at skåne miljøet ved at trykke bæredygtigt (Cradle to Cradle*)

15.00   Tak for i dag, og for dem som er tilmeldt Nytårskuren fortsætter festen

 

TILMELD LANCERING

* Virksomhedsguiden er produceret efter de højest mulige miljøstandarder, til glæde for mennesker og natur.

Den er Cradle to Cradle certificeret hvilket er din garanti for, at papir og trykfarver er produceret uden kemikalier og tungmetaller registreret på Banned List of Chemicals. Cradle to Cradle certificeringen er en af verdens strengeste miljøcertificeringer og den garanterer, at et produkt hverken forurener eller bruger jordens begrænsede ressourcer, men derimod indgår i naturens egen cyklus. Den sikrer også, at de trykte produkter produceres under så miljøvenlige forhold som muligt,

Virksomhedsguiden er også Svanemærket, det officielle miljømærke i hele Norden. Mærket gør det enkelt at vælge blandt de miljømæssigt bedste produkter og serviceydelser.

Virksomhedsguiden er produceret CO2 neutralt udelukkende ved brug af vindenergi

Træet til papiret kommer fra bæredygtigt FSC skovbrug i Europa. Det betyder, at der er styr på oprindelsen, og det sikres samtidig, at der ikke fældes mere træ, end skovene kan nå at reproducere.

Go to Top