window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
 • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Morgen og netværksmøde hos Nordea – 4 veje til vækst!

Tirsdag den 21. november kl. 7.30-9.30

Lokation: Nordea Erhverv, Sjælland Midt & Vest, Algade 16, 4000 Roskilde

Er du en ambitiøs leder der ønsker at styrke din virksomheds vækstpotentiale? Så er dette, det rette netværksmøde for dig!

Erhvervsforum har i samarbejde med Nordea Erhverv, Next Step og Erhvervshus Sjælland, fundet fire eksperter der deler ud af deres ekspertise og viden indenfor fire afgørende vækstområder. Du får konkrete redskaber til at optimere din virksomheds performance og realisere dens vækstpotentiale, mens du netværker!

Program for morgenen: 

 • Velkomst og netværk med morgenmad
 • Ekspertpanel oplæg
  –  Ledelse
  –  Strategi
  –  Bestyrelse og advisory board
  –  Økonomi
 • Hvad er din virksomheds væXt- faktor ? – få svaret mens du netværker!
 • Vi slutter morgenen af med en introduktion til hvordan du kan få op til 50% tilskud til hjælp til din vækst.

Er du ejerleder/leder og kender du til udfordringen med ikke at have “tid nok” til ovenstående, fordi du ofte er fanget i driften? Så kom og få inspiration. Nogle gange ligger løsningerne lige for – og venter kun på at blive samlet op!

Tilmeld dig her:

Tilmeld VæXt Factor – morgenmøde og netværk

Vores eksperter udtaler: 

Ledelse ved Jeannette W. Elmhoff:
Er god ledelse vigtig, når du driver en virksomhed? Er god ledelse vigtig, når vi ønsker at vækste en virksomhed? Er god ledelse vigtig, når ønsker at vækste i en krisetid? Svaret til disse spørgsmål er selvfølgelig et entydigt ”JA!”.
God ledelse er afgørende vigtig og kan i den grad måles på bundlinjen. I mit mangeårige virke som ledelseskonsulent tilknyttet SMV’ere, må jeg dog konstatere, at succesen udebliver, hvis ikke følgende er til stede:

 • En skarp strategi
 • Specifikke mål og handlingsplaner
 • Manglende selvindsigt for ejerleders/leders vedkommende i forhold til egne og medarbejderes styrker og udviklingsveje

Indehaver af virksomheden Next Step, Jeannette W. Elmhoff  har siden 2009 levet af at styrke ledere til succes via ledelsesudvikling/-sparring og teamudvikling. Og lad os slå os slå én ting fast. Jo dygtigere en leder du er, des større succes får virksomheden og jo bedre bliver bundlinjen!

Strategi i øjenhøjde ved Carsten Holløse

Dem der klarer sig bedst i både gode og hårde tider, er de virksomheder, der fokuserer på deres strategi og mål. Hør hvordan du i øjenhøjde kan blive bedre til strategi, får hjælp til at finde den rigtige strategi og hvordan du løbende kan justere din strategi og få den til at virke i praksis.

Forretningsudvikler og tidligere ejerleder, Carsten Holløse, fra Erhvervshus Sjælland har hjulpet hundredvis af SMVere og ejerledere med sparring til vækst og ikke mindst strategi, og han vil fortælle om hvordan du kommer i gang eller genstarter din strategi, især dem der ligger og samler støv i skuffen eller kun er tanker i dit hoved.

Bestyrelse/advisory board ved Martin Sattrup Christensen

Bestyrelser kan spille en central rolle i at skabe vækst og værdi i små og mellemstore virksomheder. Med den rette sammensætning af kompetencer og erfaringer kan en bestyrelse hjælpe virksomheder med at træffe informerede beslutninger, risiko vurdere og udvikle strategier for fremtiden. Selvom det kan føles udfordrende at dele ejerskab og navigere efter andres ønsker, kan en værdiskabende bestyrelse bringe virksomheden til et nyt niveau ved at tilføre ressourcer, netværk og ekspertise, der ellers kan være svære at opnå. Lyt med når Martin Sattrup Christensen deler sin mangeårige erfaringer med værdien i bestyrelser / advesoryboards.

Økonomi ved Bente Larsen

Bente Larsen områdedirektør for erhverv i Nordea i Midt- & Vestsjælland med lokation i Roskilde og Køge,  stiller skarpt på økonomien, når virksomhederne skal vækste. Hun ser på hvilke krav der stilles fra bankens side og hvordan man som virksomhed imødegår risiciene på vækstrejsen under spørgsmålet ”hvordan rummer virksomhedens økonomi risiciene på din vækstrejse”.

 

Har du spørgsmål til dette arrangement kan du kontakte erhvervskonsulent Jeanette Andersen pr. mail: jeanette@erhvervsforum.dk

Ønsker du at være en del af Erhvervsforum medlemsnetværk se mere om medlemskab her: Bliv medlem af Erhvervsforum Roskilde

Ønsker du at modtage nyhedsbreve fra Erhvervsforum Roskilde tilmeld her: Tilmeld nyhedsbrev

Go to Top