window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fyraftensmøde / kulturarrangement for medlemmer

Gå vinteren sikkert i møde – kom på glatbanerne i egen bil

Mandag den 6. september kl. 14.45 – 17.30

Lokation: FDM Sjællandsringen, Abildgårdsvej 17, 4000 Roskilde

Netværksmøde/Kulturarrangement

Det er lykkes Erhvervsforum Roskilde at indgå en special deal med FDM Sjællandsringen, hvor vi efter først-til-mølle-princippet inviterer de første 30 glade medlemmer på glatis. Grib denne unikke chance for at komme ud og få en introduktion til køreteknikkens univers og få prøvet din bils grænser på forskellige underlag – både glatte og tørre baner.

På netværksmødet mandag den 6. september kan det blive din tur, hvor du får lov at afprøve dine egne køretekniske færdigheder i sikre rammer. Oplev din bils sikkerhedssystemer og ikke mindst dine dæks formåen. Efter kurset ved du hvorfor et rettidigt skifte til vinterdækkene er vigtigt.

Bliv også klogere på, hvad FDM Sjællandsringen er for en størrelse. Vidste du, at FDM Sjællandsringen har 10 medarbejdere og er et af Danmarks største køretekniske anlæg, hvor 50 fast tilknyttede instruktører hvert år uddanner mere end 15.000 kursister?

Du bliver fortrolig med din egen og bilens reaktioner. Der er kun dig i bilen, så du kan rette dit fulde fokus på øvelserne. Hvis det en dag bliver alvor ude i trafikken, har du teknikken liggende på rygraden sammen med det mentale overskud, der gør dig i stand til tackle en uforudset situation.

De fleste bilister ved ikke, de har brug for et køreteknisk kursus, FØR de har været her, og måske finder du ud af, at din bedre halvdel eller dine børn også kunne trænge til en af de mest meningsfulde gaver, du kan give.

 

Program for dagen:

14.45 – 15.00 Vi tager imod dig og din bil og sørger for, at den står klar, når vi skal på banerne.

15.00 – 16.00   Velkommen til FDM Sjællandsringens intro, øvelsesgennemgang og teorien bag sikker og mental kørerteknik.

16.00 – 17.30 Banekørsel på forskellige køreunderlag, du guides af instruktøren.

 

Vi tanker op fra start og serverer kaffe/vand og sandwich.

Har du spørgsmål til netværksmødet er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent Dorte Ibsen dorte@erhvervsforum.dk

Tilmeld netværksmøde/kulturarrangement

 

Ønsker du at være en del af et stærkt erhvervsnetværk? Blive medlem af Erhvervsforum Roskilde her : Bliv medlem

Tilmeld Erhvervsforum Roskildes nyhedsbrev og bliv opdateret på netværksmøder, workshops og vigtige nyheder for erhvervslivet : Tilmeld nyhedsbrev

Go to Top