window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fyraftensmøde m/Gitte Skaarup: sig farvel til livet i hamsterhjulet – lad bevidsthed være nøgleordet i 2020

Dato: Torsdag den 9 jauar kl. 16,00-17,30

Sted: Business House, Jernbanegade 23, Roskilde

Vil du fra starten af 2020 lære, hvordan du kan møde livet med styrket tillid til dig selv som leder, iværksætter og først og fremmest menneske? Så kom til fyraftensmøde den 9. januar, hvor Gitte Skaarup vil dele inspiration og værdifuld viden om vigtigheden af det autentiske (selv)lederskab og nødvendigheden af fuld bevidsthed i vore handlinger!

I det moderne samfund føler mange, at de ligger under for et stigende pres og høje forventninger fra arbejdsplads, familie og venner – men sandheden kan jo også være at det største pres faktisk kommer fra os selv. Tiden er inde til at tage et ærligt og kærligt kig indad, og få skrællet de lag af, som forhindrer os i at finde ind til de rigtige prioriteringer på arbejdet såvel som i livet. Mangel på bevidsthed om, hvordan vi påvirkes af manglende eller forkerte valg kan føre til både stress, depression og fysiske ubalancer, så går du – bevidst eller ubevidst – rundt med nogle forhold, der kræver afklaring og handling, er der øjenåbnere og værktøjer at hente fra dette foredrag!

Go to Top