window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fremtidens levende forretning. Branche- og temaspecifikt forløb. Dels online og dels fysisk i Roskilde. 4 workshops mellem d. 26/10 og d. 19/11. 

Detailhandlen er i en rivende udvikling! Særligt Covid-19 og den digitale udvikling har gjort, at det er vigtigere end nogensinde før at være med, når det kommer til samspillet mellem den fysiske forretning og digitaliseringsbølgen. Fremtidens levende forretninger skal tænke i nye kreative detailkoncepter, hvis de vil klare dig i dagens detailhandel.

Forløbet er for danske?iværksættere, der påtænker at etablere en detailhandel, og iværksættere der allerede er ejerledere i detailbranchen, og hvis virksomheder er stiftet efter d. 30/8/2016. CVR-nummer er altså ikke et krav.

Det er, bortset fra din tid og entusiasme, helt gratis at deltage.

Du vil helt sikkert få mest ud af forløbet, hvis du kan se dig selv i følgende:?? 

Du enten driver, eller påtænker at starte en fysisk detailforretning. På forløbet arbejder vi blandt andet med detailhandlens udvikling, samt en masse værktøjer du kan bruge i egen praksis. Workshopforløbet vil blandt andet komme omkring:

  • Det gode værtskab, hvor du får viden og værktøjer til at optimere kunderejsen og bliver skarpere på hvilke tiltag, der sikrer din forretnings relevans.
  • Markedsføring, hvor vi arbejder målrettet med din butiks muligheder for at skabe en digital synlighed.
  • Økonomi, hvor vi arbejder med økonomien ved at drive en fysisk butik.
  • Fremtidens trends for detailhandlen. Hvor vi netop ser på nogle af de nye koncepter og butikstyper, der imødekommer fremtidens forbrugere.

Forløbet foregår delvist i Musicon, som er Roskildes nye kreative bydel, der har fokus på et levende handelsliv og bæredygtige og synergiskabende byfællesskaber. Musicon huser alt fra innovative detail-iværksættere, nye urbane boligformer, store kulturinstitutioner og kreative erhverv.

Der vil undervejs i forløbet blive afsat tid til at besøge og blive inspireret af bydelens aktører, og forløbet afsluttes under Roskilde Festivals nye videns- og forskningsfestival GRASP, der afholdes i Musicon.

Din?guide på vejen fra god idé til god forretning 

Peter Skjold Mogensen fra Retail Academy er lektor i e-handel ved CPH Business, og specialiseret inden for digital markedsføring, dataanalyse og creative content. Han har undervist og rådgivet over 200 butikker i projektet Styrket Erhverv i Gadeplan, og har derfor stor erfaring med de udfordringer butiksdrivende og selvstændige iværksættere står over for.

Arrangeret af: Retail Academy, Musicon, Vækstfabrikken Roskilde, Iværksætterdanmark og Erhvervshus Sjælland

Workshops:

Dato og lokation
26-10-2021 09.00 – 12.00 – Musicon, 4000 Roskilde
04-11-2021 09.00 – 11.00 – Online
11-11-2021 09.00 – 11.00 – Online
19-11-2021 11.30 – 15.00 – Musicon, 4000 Roskilde
Tilmelding direkte hos Iværksætter Danmark:
Go to Top