window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Senior +50 – genopfind dig selv

Foredrag v/Lene Kronborg, 

28. januar 2021, Kl. 16.00-17.30

Lokation følger

Alle får på et eller andet tidspunkt behov for at genopfinde sig selv, det er en naturlov. Intet varer for evigt, naturen er et vidunderligt eksempel på dette faktum. På et eller andet tidspunkt får selv den smukkeste og stærkeste flodhest bidt halen af og må slukøret forlade sit territorium.  Spørgsmålet er, hvad der skal ske herefter?

Hvis du vidste, at du ikke kunne fejle, hvad ville du så gøre? Et nyt job, en ny karriere, flytte til et andet land, starte egen virksomhed eller ernære dig som forfatter eller rødvinsekspert?  Måske drømmer du om at gøre en forskel, forlade arbejdsmarkedet til fordel for at rejse jorden rundt.  Som personlig karriereekspert kan Lene E. Kronborg bevidne, hvor svært det er udleve drømmen. Men hun ved også, at du har alle kort på hånden til at genopfinde dig selv og blive det, du drømmer om. Mulighederne er der, for at du kan skabe en vidunderlig fremtid. Det er i vore dage en nødvendighed, at være åben for forandringer og nye veje, da vi jo skal blive længere og længere på arbejdsmarkedet – men ikke nødvendigvis har nemt ved at finde jobs når vi netop bliver +50. Dette forhold vil Lene også komme nærmere ind på.

Lene Kronborg er lige nu aktuel med bogen ’Flodhesten fik bidt halen af’!  I bogen afslører hun, hvordan hver og en af os er konstrueret til succes, og hvordan vi med det rette fokus kan genskabe os selv og sætte en stopper for frustrationer, frygt, bekymringer og den utilfredshed, som vi måtte kæmpe med. Lenes unikke, livsændrende bog giver både den nødvendige viden men også en konkret metode med én langt række interaktive øvelser. Bogen giver læseren redskaber til at tage kontrol over sit liv og sin karriere, acceptere den værst tænkelige situation og vende én turbulent situation til nye spændende muligheder. Læserne vil opleve en dramatisk forbedring af livsglæden ved at blive et handlende menneske med klare mål, øget selvtilliden og mod til at træffe afgørende beslutninger.

Ovenstående er hvad du har at se frem til, hvis du tilmelder dig til Lenes foredrag den 26. november, hvor vi mødes til foredrag/fyraftensmøde i CAT-bygningen v/RUC i Trekroner. Foredraget er relevant for alle, dog højaktuel for dig på +50, der netop går og tænker ’hvad skal jeg bruge resten af mit arbejdsliv til’! Men seniorlivet kommer jo til os alle på et tidspunkt, så vi opfordrer alle til at deltage og høre om dette spændende og højaktuelle emne.

 

TILMELD FOREDRAG

 

Go to Top