window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag om CYBERSIKKERHED

Torsdag den 3. november kl. 15.45-18.30

Lokation: Roskilde Rådhus, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde

Cyber truslen er mere aktuel end nogensinde.
Hvad gør Danmark og de danske virksomheder for at beskytte sig? Hvordan kan vi forebygge truslen mod vores IT-sikkerhed?
Kom med, når InterForce Region Sjælland i samarbejde med Roskilde Kommune og Erhvervsforum Roskilde sætter fokus på dette højaktuelle emne med spændende indlæg og rig mulighed for at netværke undervejs.

Program for dagen:

15.45-16.00| Ankomst og let anretning på Roskilde Rådhus
16.00-16.10| Velkomst ved Erhvervschef Jens Thornsen, Roskilde Kommune
16.10-16.50| Indlæg ved Klaus Munch Kjøller, PwC
16.50-17.00| Pause
17.00-17.45| Indlæg ved Troels Langkjær, Langkjaer Cyber Security Consulting
17.45-17.55 | Pause
17.55-18.15 | Indlæg ved Malene Stidsen, Industriens Fond
18.15-18.30| Indlæg og afrunding fra InterForce

Tilmeld dig her

Læs mere om indlægsholdere her:

Klaus Munch Kjøller, direktør og cyberansvarlig i PwC
Klaus vil bl.a. tale ud fra PwC’s årlige analyse, hvor de løbende undersøger hvor mange virksomheder, der op-lever cyberkriminalitet. Dette kombinerer Klaus med flere konkrete eksempler fra kundekredsen og giver afledt gode råd om, hvordan man som virksomhed skal indtænke cyber truslen i virksomhedens IT sikkerhed.

Troels Langkjær er cybersikkerhedsekspert med afsæt i egen virksomhed, Langkjaer Cyber Security Consulting.
Troels Langkjær er datalog og ekspert i cybersikkerhed med +15 års erfaring med cybersikkerhed fra forsvaret, som iværksætter og fra stillinger i det private erhvervsliv. Troels er hyppig oplægsholder og underviser i cybersikkerhed og er ekstern lektor ved Københavns Universitet.

Malene Stidsen, programchef cyberindsats, Industriens Fond.
Malene arbejder på at styrke danske virksomheders cybersikkerhed og dermed konkurrenceevne. Missionen er bl.a. at være katalysator mellem det offentlige og erhvervslivet. Industriens Fond har igang-sat over 20 projekter for +130 mio. kr. for at styrke cyber sikkerheden og er løbende på udkik efter nye aktører, der vil være med til at udvikle cyber beredskabet i Danmark.

Thomas Ludvigsen, Major af Reserven, Militærrådgiver InterForce.
Freden må aldrig tages for givet og med den aktuelle invasion i Ukraine fra Ruslands side, ser vi, hvorfor det er så vigtigt med opbakningen til forsvaret og vores danske soldater.
Thomas vil kort tale ud fra InterForces mission om at tilsikre sammenhængskraft mellem erhvervslivet og forsvaret og hvorfor det er vigtigt, at dansk erhvervsliv støtter freden aktivt.

CYBERSIKKERHED er arrangeret af InterForce Region Sjælland, Roskilde Kommune og Erhvervsforum Roskilde.
Ved arrangementet kan der foretages foto- og filmoptagelser til brug for Erhvervsforum Roskilde samt Roskilde Kommunes hjemmeside og sociale platforme. Eventuelle andre samarbejdspartnere vil muligvis forestå egne foto- og filmoptagelser.

Husk P-skive ved parkering på rådhusets arealer.

Vi glæder os til at se dig!

Har du spørgsmål til er du velkommen til at kontakte Erhvervsforum Roskildes erhvervskonsulent Jeanette Andersen på tlf. 70 20 76 80 eller e-mail:  jeanette@erhvervsforum.dk

Ønsker du at være en del af Erhvervsforum medlemsnetværk se mere om medlemskab her: Bliv medlem af Erhvervsforum Roskilde
Ønsker du at modtage nyhedsbreve fra Erhvervsforum Roskilde tilmeld her: Tilmeld nyhedsbrev

Go to Top