window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder

Ejerleder netværk

Tirsdag den 9. april 2024  kl. 08.00 – 10.00

Lokation: BAUHAUS Roskilde, Industrivej 52, 4000 Roskilde.

Tema: Bestyrelse / Adviseryboard

Vi fortæller om hvorfor vigtigheden af at til eller fravælge at implementere en bestyrelse eller et adviseryboard i virksomheden kan være afgørende. Disse instanser tilfører ekstern ekspertise og rådgivning til ledelsen og kommer med forskellige perspektiver og korrigerer eventuelle blinde pletter og bidrager til strategisk retning. En velvalgt bestyrelse eller adviseryboard kan styrke virksomhedens beslutningsprocesser, risikostyrring og fremtidige vækstmuligheder, samtidig med de sikrer overholdelse af regler og bedste praksis.

Bliv en del af Erhvervsforums netværk for ejerledere med medarbejdere!

Få inspiration og sparring som ejerleder i vores fortrolige forum, vores netværk forbinder ejerledere, ledere og medejere med ledelsesansvar.
Du får mulighed for at udveksle perspektiver, erfaringer og idéer, der holder dig skarp på din virksomhedsrejse og som menneske.
Mød andre ejerledere, udvid dit netværk og få indsigt i relevante temaer som positivt lederskab, vækststrategier, digitalt fokus, generationsskifte, HR-discipliner og meget mere.
Vi mødes fem gange om året og skifter værtsrolle og du er med til at forme netværkets agenda.
Bliv medlem i Erhvervsforums netværk for ejerledere og få adgang til en berigende oplevelse.

TILMELD NETVÆRK

Tilmeld dig i dag og vær med til at forme fremtidens erhvervsledelse via sparring og netværk.

Kontakt erhvervs- og netværkskonsulent Jeanette Andersen på jeanette@erhvervsforum.dk for mere information om vores ejerledernetværk.

Go to Top