window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ejerleder netværk

Torsdag den 2. november 2023  kl. 08.00 – 10.00

Lokation: Formue & Investeringspleje A/S – Tjærebyvej 9D, 4000 Roskilde.

Formue- & Investeringspleje A/S syd for Roskilde, byder denne dag indenfor i deres flotte nyrenoverede omgivelser. De har i mange år inden for deres felt, arbejdet efter devisen ’spredning er redning’, hvor omdrejningspunktet er at skabe en bred og dyb pulje af investeringer, samt optimering af kundernes generelle økonomi – herunder også op- og ned-sparingsplaner. Så den enkelte formueindehaver er bedst muligt sikret mod pludselige fald i diverse brancher og industrier. Rådet gælder alle, der gerne vil skabe det bedst mulige fundament for fremtiden, hvad enten det er flere år på arbejdsmarkedet, et salg/ejerskifte eller måske pensionen.

Program for denne morgen:

  • Velkomst og morgenmad.
  • Faciliteret rundt om bordet præsentation.
  • Rundvisning, fortælling og indblik v/ Formue & Investeringspleje A/S virksomhed.
  • Paneldebat – få svar på dine spørgsmål indenfor formue og investeringspleje. Eksperter er til rådighed for spørgsmål og du kan få indblik i deres perspektiver på forskellige investeringsemner.
  • Faciliteret netværk
  • Tak for i dag.

Bliv en del af Erhvervsforums netværk for ejerledere med medarbejdere!

Få inspiration og sparring som ejerleder i vores fortrolige forum, vores netværk forbinder ejerledere, ledere og medejere med ledelsesansvar.
Du får mulighed for at udveksle perspektiver, erfaringer og idéer, der holder dig skarp på din virksomhedsrejse og som menneske.
Mød andre ejerledere, udvid dit netværk og få indsigt i relevante temaer som positivt lederskab, vækststrategier, digitalt fokus, generationsskifte, HR-discipliner og meget mere.
Vi mødes fem gange om året og skifter værtsrolle og du er med til at forme netværkets agenda.
Bliv medlem i Erhvervsforums netværk for ejerledere og få adgang til en berigende oplevelse.

Tilmeld dig i dag og vær med til at forme fremtidens erhvervsledelse via sparring og netværk.

TILMELD NETVÆRK

Kontakt erhvervs- og netværkskonsulent Jeanette Andersen på jeanette@erhvervsforum.dk for mere information om vores ejerledernetværk.

Ønsker du at være en del af Erhvervsforum medlemsnetværk se mere om medlemskab her: Bliv medlem af Erhvervsforum Roskilde

Ønsker du at modtage nyhedsbreve fra Erhvervsforum Roskilde tilmeld her: Tilmeld nyhedsbrev

 

Go to Top