window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ejerleder netværk

Torsdag den 1. juni 2023  kl. 08.00 – 10.00

Lokation: Ampleo – Betonvej 10, 4000 Roskilde

Denne gang vil vi besøge Ampleo, hvor Martin Lundberg-Jensen, direktør for virksomheden og medlem af Erhvervsforums ejerledernetværk, vil fortælle os om deres imponerende virksomhed. Ampleo er et førende IT-konsulenthus, der dagligt leverer skræddersyede IT-løsninger, som effektiviserer og understøtter virksomheders arbejdsgange. Virksomheden er specialiseret i de nyeste teknologier inden for Microsoft og har en ekspertise i at skabe løsninger med Dynamics CRM 365 og Power Apps. Udover dette, udvikler Ampleo også deres egne integrationsløsninger, der sikrer, at deres kunders IT-systemer fungerer gnidningsfrit sammen.

Bliv en del af Erhvervsforums netværk for ejerledere med medarbejdere!

Få inspiration og sparring som ejerleder i vores fortrolige forum, vores netværk forbinder ejerledere, selvstændige og medejere med ledelsesansvar.
Du får mulighed for at udveksle perspektiver, erfaringer og idéer, der holder dig skarp på din virksomhedsrejse og som menneske.
Mød andre ejerledere, udvid dit netværk og få indsigt i relevante temaer som positivt lederskab, vækststrategier, digitalt fokus, generationsskifte, HR-discipliner og meget mere.
Vi mødes fem gange om året og skifter værtsrolle og du er med til at forme netværkets agenda.
Bliv medlem i Erhvervsforums netværk for ejerledere og få adgang til en berigende oplevelse.

Tilmeld dig i dag og vær med til at forme fremtidens erhvervsledelse.

TILMELD NETVÆRK

 

Kontakt erhvervs- og netværkskonsulent Jeanette Andersen på jeanette@erhvervsforum.dk for mere information om vores ejerledernetværk

Go to Top