window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder

Ejerleder netværk

Torsdag den 13. juni, 2024  kl. 08.00 – 10.00

Lokation: EKCO PROF-TØJ OG SKO Københavnsvej 106, 4000 Roskilde

Tema: Selvledelse og Strategi

Selvledelse og strategi drejer sig om evnen til at styre og lede sig selv samt virksomheden med et fokus på strategisk retning. Hvornår bliver man for stor til at være en del af driften, afhænger af virksomhedens vækst. Hvornår bliver ledelsen nødt til at fokusere mere på strategiske beslutninger og delegere operationelle opgaver for at opnå effektiv skallerbarhed.

Bliv en del af Erhvervsforums netværk for ejerledere med medarbejdere!

Få inspiration og sparring som ejerleder i vores fortrolige forum, vores netværk forbinder ejerledere, ledere og medejere med ledelsesansvar.
Du får mulighed for at udveksle perspektiver, erfaringer og idéer, der holder dig skarp på din virksomhedsrejse og som menneske.
Mød andre ejerledere, udvid dit netværk og få indsigt i relevante temaer som positivt lederskab, vækststrategier, digitalt fokus, generationsskifte, HR-discipliner og meget mere.
Vi mødes fem gange om året og skifter værtsrolle og du er med til at forme netværkets agenda.
Bliv medlem i Erhvervsforums netværk for ejerledere og få adgang til en berigende oplevelse.

TILMELD NETVÆRK

Tilmeld dig i dag og vær med til at forme fremtidens erhvervsledelse via sparring og netværk.

Kontakt erhvervs- og netværkskonsulent Jeanette Andersen på jeanette@erhvervsforum.dk for mere information om vores ejerledernetværk.

Go to Top