window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Coach & behandler netværk – Skovbadning, hvad kan det?

Tirsdag den 30. april 2024  kl. 15:00 – 16:30 

Lokation: Boserup Skov Parkering vest – Boserupvej 100, 4000 Roskilde – link til direkte placering klik her

Vi tager vores netværksmøde ud i Boserup Skov som ligger helt fantastisk smukt ved Kattinge Vig, kun 12 min fra Roskilde i bil.

Vi mødes på parkeringspladsen ved Boserup Skov, parkering Vest (ved skolerne i Boserup). Her står Karina & Lotte og venter på jer.
Vi går sammen ned til shelter og bålplads, hvor Anne som er nordisk skovbadeguide vil introducere os til Skovbadning.

HVIS det er regnvejr, så mødes vi på Zeeland som sædvanligt.

Et netværk for coaches og behandlere i Erhvervsforum Roskilde.

Program:
15.00 – Velkommen
15.15 – Præsentation af deltagere
15.30 – Skovbadning, hvad kan det?
16.10 – Opsamling
16.30 – Tak for i dag

Anne Dohrmann er certificeret skovbadningsinstruktør og vil til dette netværksmøde føre os ind i skovens og naturens evne generelt til at hjælpe os med at finde indre ro.

Der vil naturligvis være kaffe og te og lidt godt til maven.

Skovbadning – Shinrin Yoku   

I en verden, hvor epidemier af både fysiske og mentale sygdomme og mistrivsel fylder, er det afgørende at finde et refugium og pusterum for at styrke vores kroppe og sind. Det kan vi i naturen og i skovens verden.

Skovbad og naturnærhed bidrager med at skabe ro og genetablere forbindelsen til noget af det mest essentielle og basale i vores liv. Studier viser, at ophold i naturen styrker vores immunforsvar og hjælper os til at genfinde en indre ro, vi ikke oplever andre steder i vores hverdag.

Den indre ro virker restituerende og modvirker stress. Stress på jobbet, stress derhjemme, stress i livet. I stresstilstanden fylder tanker måske meget, og her kan skovbadet bidrage til ro og sanselighed, og derigennem kan vi komme tilbage til vores krop og bevidst hjælpe den til afslapning.

Sådan kan skovbadet have en præventiv funktion, der bidrager til at få mennesket tilbage i en bedre balance, så vi nedsætter mistrivsel og risikoen for fx angst og depression.

TILMELD COACH & MENTOR NETVÆRK

Om selve netværket:

Vi mødes 4 gange om året med en faglig agenda med vidensdeling inden for feltet coaching og mentoring, samt mennesker og relationer. Du kan selv være med til at påvirke indholdet til møderne i dette netværk.

Facilitator for netværket er Lotte Fuhr som er uddannet Mastercoach fra Sofia Manning. Hun er soloselvstændig med Lotte Fuhr Kommunikation & Coaching. Lotte har bred erfaring fra erhvervslivet, hvor hun har arbejdet i større internationale organisationer. Netværk og at netværke har altid været en vigtig faktor i Lottes erhvervsliv, ligesom det også er en disciplin som hun holder rigtig meget af.

Hvis du vil høre mere om netværkets indhold, da kontakt Lotte Fuhr direkte på tlf. 41 16 41 33, mail: Lotte@lottefuhr.dk

Ønsker du at være en del af Erhvervsforum medlemsnetværk se mere om medlemskab her: Bliv medlem af Erhvervsforum Roskilde

Ønsker du at modtage nyhedsbreve fra Erhvervsforum Roskilde: Tilmeld nyhedsbrev

Go to Top