window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

BUSINESS VINO & OST

Vin og ost er en klassisk kombination, der har eksisteret i århundreder. Begge dele har en unik smag og tekstur, og når de kombineres, skaber de en oplevelse, der er uforglemmelig.

Torsdag den 20. april kl. 17.00 – 21.30

Lokation: Danske Bank, Stændertorvet 5, 4000 Roskilde. (Bemærk indgang fra Palæstræde)

Få et godt glas grin!

Vin og ost er en fornøjelse for både ganen og sanserne, og der er mange muligheder for at eksperimentere med forskellige kombinationer for at finde den perfekte match. Vinen kan hjælpe med at blødgøre smagstonerne i osten, mens osten kan fremhæve smagsnoterne i vinen.

Vi er heldige, for to af Erhvervsforum Roskildes medlemmer Allan Caseus fra Caseus Ost og Delikatesser og Peter Larsen fra Vinbutikken.dk er eksperter på hver deres kulinariske felt, og de vil guide os igennem en forrygende smagfuld aften, som afrundes på humoristisk vis af forfatter og foredragsholder Torben Weise i den gamle bio under Danske Bank.

Program for dagen:

17.00 – Velkomst, snacks og præsentation v. Direktør i Erhvervsforum Martin Sattrup Christensen og Erhvervsdirektør i Danske Bank Jesper Steen Christensen.

17.30 – Netværk og hygge mens vi smager på og bliver klogere på vine, ost og tapas v. Allan Caseus og Peter Larsen.

20.00 – Torben Wiese sørger for at afrunde arrangementet på en humørfyldt og energisk måde med sin vanebrydertankegang for øje.

21.30 – Tak for i aften

Praktiske oplysninger:

  • Først til mølle – vi har plads til 60 deltagere.
  • Egenbetaling – 500,- inkl. moms – som betales ved tilmelding. 
Tilmeld Business Vino & Ost

Fakta om:

Caseus Ost og Delikatesser:

Allan Caseus sælger fantastiske smagsoplevelser og har et udsøgt udvalg af oste og friskbagt brød fra eget bageri. Hos Caseus Ost og Delikatesser finder du alt til at tilfredsstille den indre livsnyder og Allan glæder sig til at tage vores smagsløg på uventede og overrumplende oplevelser.

Vinbutikken.dk:

Peter Larsen importerer vine fra det fantastiske vinområde Baden i sydvest Tyskland. Vinene er unikke og af utrolig høj kvalitet og området hvor vinene dyrkes kaldes det nye Bourgogne. Du kan glæde dig til spændende vinoplevelser denne aften.

Allan og Peter har sammen sammensat et helt program, vi skal igennem, mens vi alle kan hygge og netværke, og de glæder sig til at tage os med på deres rejse.  

Torben Wiese, Forfatter og foredragsholder:

Torben Wiese er Skandinaviens vanebryder nr. 1, og er flere gange blevet udvalgt til at være blandt de mest motiverende talere i Danmark. Torben er kendt for sin direkte, humørfyldte og energiske form, der får alle med. Vi vil alle denne dag få glæde af Torbens humoristiske foredrag om at bryde vaner og få arbejds- og livsglæde og ikke mindst fokus tilbage.

 

Har du spørgsmål til er du velkommen til at kontakte Erhvervskonsulent Jeanette Andersen jeanette@erhvervsforum.dk

Ønsker du at være en del af et stærkt erhvervsnetværk?
Bliv medlem af Erhvervsforum Roskilde her: Bliv medlem
Tilmeld Erhvervsforum Roskildes nyhedsbrev og bliv opdateret på netværksmøder, workshops og vigtige nyheder for erhvervslivet: Tilmeld nyhedsbrev

Go to Top