window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Business Nord – Vi løfter erhvervslivet sammen

Dato: Mandag den 27. nov. 2023  kl. 16.10 – 18.00

Lokation: LC Boligmontering  Møbelpolstring Birkelundsvej 14, 2640 Hedehusene.

Dagens aktivitet: Virksomhedsbesøg hos LC Boligmontering – Møbelpolstring Jan Christiansen

LC Boligmontering og Møbelpolstring

Vi besøger denne gang LC Boligmontering og møder Jan Christiansen, der repræsenterer 6 generationers møbelpolstringserfaring. Vi får en unik indsigt i Jan Christiansens arbejde, hvorfor han valgte at gå i sin families fodspor og de konsekvenser det kan have. Han vil vise os rundt og fortælle os anekdoter fra virksomhedens spændene historie.

Efter besøget hos LC Boligmontering fortsætter vi til Galleri ArtRoom, hvor kunstner Kate Piil vil præsentere sin kunst, herunder abstrakte malerier, portrætter og keramik. Hun vil også dele tanker om kunstens og farvernes betydning i vores dagligdag.

Glæd dig til igen at netværke med de andre medlemmer i erhvervsnetværket Business Nord og dele indtryk og refleksioner over dagens oplevelser.

Om Business Nord:

Erhvervsforum Roskilde og Ågerup og Omegns Landsbyråd har skabt et lokalt erhvervsnetværk. Netværket tager afsæt i det tidligere Erhvervsnetværk 4000Nord. Der bygges videre på de gode og gennemarbejdede grundsten, men i en ny kontekst med facilitator og salgscoach Poul Erik Bermann.

Alle parter ser mange nye muligheder i at styrke fællesskabet omkring erhvervslivet i den nordlige del af Roskilde Kommune. Udover generelt at øge kendskabsgraden af de lokale virksomheder, ønsker vi at facilitere netværket med øje for interessant vidensdeling og udvikling.

Primus motor på netværket er Poul Erik Bermann, som har den lokale virksomhed Bermann Salgscoaching.
Udover salgscoach er Poul Erik også kunstner i sit eget Galleri Bermann i Lille Valby.

TILMELD BUSINESS NORD NOVEMBER

Har du spørgsmål til er du velkommen til at kontakte forretningsudvikler Poul Erik Bermann pr. mail: peb@bermann-salgscoaching.dk

Ønsker du at være en del af Erhvervsforum medlemsnetværk se mere om medlemskab her: Bliv medlem af Erhvervsforum Roskilde

Ønsker du at modtage nyhedsbreve fra Erhvervsforum Roskilde tilmeld her: Tilmeld nyhedsbrev

Go to Top