window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Business Nord – Vi løfter erhvervslivet sammen

Dato: Tirsdag den 12. marts  kl. 16.10 – 18.00

Lokation: Galleri Poul Erik Bermann – Bolundsvej 11, 4000 Roskilde

Dagens Emne: AI og kunstig intelligens.

Vi står alle med udfordringer omkring digitalisering, kunstig intelligens og onlineplatforme. Hvordan vil de komme til at præge vores virksomheder de kommende år? Vi tager dialogen og disse emner op på vores netværksmøder i Business Nord i 2024.

Vi følger op fra Erhvervsforums Nytårskur, hvor de to debattører Brian Mikkelsen fra Dansk Erhverv og Claus Jensen fra Dansk Metal, opfodrede til digitalisering, men er vi klar til dette?

  • Hvordan klarer håndværkeren, butiksindehaveren og de små virksomheder denne udfordring?
  • Har vi viden nok til at stå imod andre med mere viden?
  • Har vi tid til at bruge den nye viden, eller sagt på anden måde har vi råd til at lade være?
  • Er denne udvikling genial eller skal vi frygte den?

For at få svar på nogle af disse spørgsmål har Martin Sattrup Christensen, Direktør for Erhvervsforum Roskilde, sagt ja til at give os en indsigt i kunstig intelligens – ChatGPT og AI værktøjer.
Martin giver os indsigt i det fascinerende univers omkring ChatGPT og de tilgængelige AI værktøjer, der kan hjælpe os alle med at løse nogen af de udfordringer vi som virksomheder ser ind i, i fremtiden.

Glæd dig til at mødes og få indsigt i “den nye AI verden og til at netværke med de andre medlemmer i erhvervsnetværket Business Nord og dele de indtryk og refleksioner dagens emne har givet.

TILMELD BUSINESS NORD – MARTS

Om Business Nord:

Erhvervsforum Roskilde og Ågerup og Omegns Landsbyråd har skabt et lokalt erhvervsnetværk. Netværket tager afsæt i det tidligere Erhvervsnetværk 4000Nord. Der bygges videre på de gode og gennemarbejdede grundsten, men i en ny kontekst med facilitator og salgscoach Poul Erik Bermann.

Alle parter ser mange nye muligheder i at styrke fællesskabet omkring erhvervslivet i den nordlige del af Roskilde Kommune. Udover generelt at øge kendskabsgraden af de lokale virksomheder, ønsker vi at facilitere netværket med øje for interessant vidensdeling og udvikling.

Primus motor på netværket er Poul Erik Bermann, som har den lokale virksomhed Bermann Salgscoaching.
Udover salgscoach er Poul Erik også kunstner i sit eget Galleri Bermann i Lille Valby.

Har du spørgsmål til er du velkommen til at kontakte forretningsudvikler Poul Erik Bermann pr. mail: peb@bermann-salgscoaching.dk

Ønsker du at være en del af Erhvervsforum medlemsnetværk se mere om medlemskab her: Bliv medlem af Erhvervsforum Roskilde

Ønsker du at modtage nyhedsbreve fra Erhvervsforum Roskilde tilmeld her: Tilmeld nyhedsbrev

Go to Top