window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Business Nord – Vi løfter erhvervslivet sammen

Dato: Tirsdag den 3 oktober kl. 16.10 – 18.00

Lokation: Søegaard Gartneri – Ågerupvej 14 A, Ågerup, 4000 Roskilde

Dagens aktivitet: Virksomheds besøg hos gartner og agurkeproducent Jacob Søegaard på Søegaard Gartneri.

Søegaard Gartneri

Vi er glade for at invitere alle medlemmer i Business Nord til virksomhedsbesøg hos det anerkendte Søegaard Gartneri. Dagens emne vil kaste lys over en bemærkelsesværdig virksomhed inden for gartneri og agurkeproduktion, ledet af fjerde generation af gartnere, Jacob Søegaard.

På Søegaard Gartneri har Jacob Søegaard ikke blot videreført familie traditionen, men også taget virksomheden ind i en moderne æra af bæredygtig landbrugspraksis og teknologisk innovation. Gennem årene har gartneriet udviklet sig og tilpasset sig skiftende markedskrav og miljømæssige udfordringer. På vores besøg vil vi få en eksklusiv mulighed for at forstå, hvordan Jacob Søegaard balancerer traditionelle metoder med nyskabende tilgange.

Eftermiddagens interessante emner vil være at høre om Jacobs perspektiv på virksomhedens fremtid. Er der bekymringer om at føre familie arven videre? Hvordan navigerer han i en verden af skiftende forbrugerpræferencer og miljømæssige hensyn? Og har han tanker om, hvordan virksomheden kan tilpasses eventuelle udfordringer, der måtte opstå?

Mød Jacob Søegaard, en af Business Nords medlemmers og bliv klogere på de spørgsmål, der ligger på spidsen af hans virksomhed og branchens udvikling. Sammen vil vi lære, netværke og afdække de dybdegående aspekter af en fjerde generations gartners rejse.

Læs evt. mere om Jacobs virksomhed her: https://skoleagurk.dk/

Om Business Nord:
Erhvervsforum Roskilde og Ågerup og Omegns Landsbyråd har i fællesskab skabt et lokalt
erhvervsnetværk. Netværket tager afsæt i det tidligere Erhvervsnetværk 4000Nord. Der bygges videre på de gode og gennemarbejdede grundsten, men i en ny kontekst med facilitator og salgscoach Poul Erik Bermann.

Alle parter ser mange nye muligheder i at styrke fællesskabet omkring erhvervslivet i den nordlige del af Roskilde Kommune. Udover generelt at øge kendskabsgraden af de lokale virksomheder, ønsker vi at facilitere netværket med øje for interessant vidensdeling og udvikling.

Primus motor på netværket er Poul Erik Bermann, som har den lokale virksomhed Bermann Salgscoaching.
Udover salgscoach er Poul Erik også kunstner i sit eget Galleri Bermann i Lille Valby.

TILMELD BUSINESS NORD – OKTOBER

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte forretningsudvikler Poul Erik Bermann pr. mail: peb@bermann-salgscoaching.dk

Ønsker du at være en del af Erhvervsforum medlemsnetværk se mere om medlemskab her: Bliv medlem af Erhvervsforum Roskilde

Ønsker du at modtage nyhedsbreve fra Erhvervsforum Roskilde tilmeld her: Tilmeld nyhedsbrev

Go to Top