window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Business Nord – Vi løfter erhvervslivet sammen

Dato: Tirsdag den 11. juni  kl. 16.10 – 18.00

Lokation: Vikalivino, Dyssevej 24, 4000 Roskilde

Oplev historien bag Vikalivino’s tiårige rejse fra hobby til etableret vinimportfirma!

Kom med på virksomhedsbesøg i Business Nord netværket den 11. juni 2024, hvor vi dykker ned i historien og filosofien bag Vikalivino. Mød Søren Juhl Hansen, den visionære ejer af Roskildeafdelingen, han vil dele tankerne bag opstarten af virksomheden for et årti siden.

Hør om hemmeligheden bag Vikalivino’s succes og enestående netværk af vingårde og vinleverandører, som sikrer, at sortimentet altid er fyldt med kvalitetsvine, der appellerer til kunderne. Find ud af, hvordan de har forvaltet disse forbindelser gennem årene for at opretholde vores høje standarder og unikke udvalg. I en tid med stadig skiftende teknologi, vil Søren også dele viden om det nye skridt ind i digitaliseringens verden med lanceringen af en ny webshop.

Efter Sørens fortælling vil vi have to indlæg om de nye regler og retningslinjer i forbindelse med registrering af arbejdstid og digital bogføring.

Registrering af arbejdstid – Fra 1. juli 2024 vil det højst sandsynligt være påkrævet for alle lønmodtagere i Danmark at registrere deres arbejdstid. Dette er blevet besluttet af EU for at sikre, at arbejdsgivere overholder arbejdsmiljøreglerne vedrørende arbejdstid, samt for at medarbejderne kan dokumentere eventuelle overtrædelser. – Advokat Lars Michael Randskov, CityAdvokat.dk vil gøre os klogere på hvordan vi skal forholde os til dette eventuelle nye tiltag og hvordan vi kan arbejde med det.

Ny bogføringslov – I maj 2022 vedtog Folketinget en ny bogføringslov, som indebærer krav om digital bogføring og digital opbevaring af bogføring og bilag. Kravet om digital bogføring træder i kraft for de første virksomheder den 1. juli 2024. Er du klar! Statsautoriseret revisor Mette Elmann Johansen, Partner hos Beierholm, vil guide os igennem regler og retningslinjer.

Men..

Vin er ikke bare et produkt – det er en oplevelse, der skal deles og nydes sammen. Derfor afslutter vi selvfølgelig ikke vores arrangement uden at løfte et par glas af deres vine og skåle med hinanden og ønske en god sommer.

Glæd dig til at mødes og netværke med de andre medlemmer i erhvervsnetværket Business Nord og dele indtryk og refleksioner over dagens oplevelser.

TILMELD BUSINESS NORD – JUNI

Om Business Nord:

Erhvervsforum Roskilde og Ågerup og Omegns Landsbyråd har skabt et lokalt erhvervsnetværk. Netværket tager afsæt i det tidligere Erhvervsnetværk 4000Nord. Der bygges videre på de gode og gennemarbejdede grundsten, men i en ny kontekst med facilitator og salgscoach Poul Erik Bermann.

Alle parter ser mange nye muligheder i at styrke fællesskabet omkring erhvervslivet i den nordlige del af Roskilde Kommune. Udover generelt at øge kendskabsgraden af de lokale virksomheder, ønsker vi at facilitere netværket med øje for interessant vidensdeling og udvikling.

Facilitator for netværket er Poul Erik Bermann, som har den lokale virksomhed Bermann Salgscoaching.
Udover salgscoach er Poul Erik også kunstner i Galleri AKUSTIK og Kunst i Lille Valby.

Har du spørgsmål til er du velkommen til at kontakte forretningsudvikler Poul Erik Bermann pr. mail: peb@bermann-salgscoaching.dk

Ønsker du at være en del af Erhvervsforum medlemsnetværk se mere om medlemskab her: Bliv medlem af Erhvervsforum Roskilde

Ønsker du at modtage nyhedsbreve fra Erhvervsforum Roskilde tilmeld her: Tilmeld nyhedsbrev

 

Go to Top