window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder

Bliv AI-ekspert på en formiddag: Workshop om ChatGPT, Gemimi & andre AI-værktøjer

Torsdag den 24. oktober  kl. 08.00 til 11.00

Lokation: Følger

Deltag i vores 3-times intensive workshop, hvor vi dykker ned i de avancerede anvendelser af AI-værktøjer som ChatGPT, Gemini, Bing Chat og en introduktion til billede AI-værktøjerne Midjourney og DALL-E. Uanset om det er udarbejdelsen af PowerPoint præsentationer, Whitepapers, artikler, analyser, produktbeskrivelser, oprettelsen af annoncer, udviklingen af kampagnekoncepter eller grafisk materiale, er ChatGPT, Gemini, den nye udgave af Bing og AI værktøjer en effektiv sparringspartner.

Hvem er kurset For?

Dette kursus er perfekt for dig, der allerede er bekendt med grundlæggende brug af AI-værktøjer og søger at forbedre dine færdigheder til et mere avanceret niveau.

Program:

På denne workshop vil du lære, hvordan du kan:

  • Udnytte de nyeste AI-værktøjer til at generere tekst og grafik, der passer til dit formål og din målgruppe
  • Bruge ChatGPT til at skrive engagerende og overbevisende tekster til forskellige formater og medier
  • Bruge Gemimi til at analysere data og trends og skabe indsigtsfulde rapporter og artikler
  • Bruge Bing Chat til at få feedback og sparring på dit indhold fra en intelligent chatbot
  • Bruge Dale-E til at skabe flotte og originale billeder og illustrationer med AI
  • Hvad er forskellen på billedredigering i Dale-E og Midjourney
  • Forstå etikken og ansvaret i brugen af AI-genereret indhold og hvordan du kan undgå bias og uretfærdighed i forhold til algoritmerne

Praktiske Øvelser:

Det er vigtigt at du medbringer din laptop og at du har en ChatGPT konto og en Google konto til brug af Gemini inden kurset, da der vil være rigtig indlagt praktiske øvelser undervejs. Du vil under vejs via e-mails få tilsendt en række ”promts” til at få testet de forskellige AI værktøjer med. ”Promts” vil også blive vist i præsentationen. Du kan ikke forvente at få det samme ud af kurset eller hjælp undervejs ved brug af mobiltelefon.

Pris: Gratis for medlemmer af Erhvervsforum. Er du ikke medlem koster det 2.795,- kr. ex moms (inkluderer undervisningsmateriale på dansk, samt forplejning).

Holdstørrelse: Da der vil være meget praktisk oplæring, er der begrænset deltagerantal. Tilmeldinger accepteres efter ”først til mølle” princippet.

Dette kursus giver dig de værktøjer og den viden, du behøver for at tage dit arbejde med AI til det næste niveau. Med personlig vejledning og praktiske øvelser er du sikret en lærerig og værdifuld oplevelse. Book din plads nu og bliv en del af fremtidens erhvervsliv.

TILMELD WORKSHOP

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Erhvervs- og netværkskonsulent Jeanette Andersen jeanette@erhvervsforum.dk

Ønsker du at være en del af et stærkt erhvervsnetværk? Bliv medlem af Erhvervsforum Roskilde her.

Tilmeld Erhvervsforum Roskildes nyhedsbrev og bliv opdateret på netværksmøder, workshops og vigtige nyheder for erhvervslivet : Tilmeld nyhedsbrev

Go to Top