window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

UDSAT – OBS – OBS – OBS

Vi havde set frem til at møde dig og de mange andre tilmeldte i Roskilde Kongrescenter til den traditionelle nytårskur for det lokale erhvervsliv, som skulle have været afholdt den 19. januar. Covid-19 har desværre lagt en stor begrænsning på mulighederne for afholdelse af arrangementet, og derfor har vi besluttet at udskyde årets nytårskur.
Vi tager dog stærk revanche og afholder arrangementet, når det igen er forsvarligt at mødes, så vi sammen kan fejre indgangen til en ny og bedre tid. Så glæd dig til at møde ’alle de andre’ igen ’på den anden side’, hvor vi vil give dig ekstra tid til en af de ting vi savner allermest – at netværke. Vi ser frem til at kunne give jer den fantastiske oplevelse, som vi havde planlagt.
Ligeledes er afsløringen af vinderen af Roskildes Erhvervspris 2020 udsat til det kommende arrangement, hvor I skal stemme om hvorvidt det skal være PC Schematic eller Nerve Systems der skal løbe med prisen, ligesom de andre spændende oplæg ligeledes vil være at finde på programmet igen.
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Sophia Liv Bergmann fra Roskilde Kommunes erhvervsafdeling, på tlf. 40304544 eller sophialb@roskilde.dk

Erhvervslivet i Roskilde kommune inviteres til den traditionsrige Nytårskur i Roskilde Kongrescenter eller virtuelt tirsdag den 19. januar 2021 kl. 16.00-18.40

TÆNK STORT FRA BEGYNDELSEN!

Kom til nytårskur og få en indsprøjtning af livsbekræftende inspiration fra nytårskurens hovedtaler Mia Wagner!

Mia Wagner er nok mest kendt for sin medvirken i Løvens Hule, hvor hun investerer i start-ups, og du har nu mulighed for at få del i Mia’s mangeårige erfaring som investor. Udover at være løvinde har Mia Wagner også lige kastet sig ud i et nyt eventyr som iværksætter og medstifter af Nordic Female Founders.

Vær desuden med til at bestemme, hvem der skal have Roskildes Erhvervspris. Mød de nye gazelle-virksomheder og bliv opdateret på Tour de France. Vi følger selvfølgelig retningslinjerne i.f.t. Covid-19, så du kan føle dig tryg. Der vil blive udleveret en lækker ’doggybag’ og være et udvalg af drikkevarer.

Dagens program

Kl. 16.00  Ankomst, registrering og udlevering af mad og drikke

Kl. 16.20  Velkommen
v/Tomas Breddam, borgmester

Kl. 16.30  Tillykke til årets lokale  gazelle-virksomheder

Kl. 16.45  Hvordan vi blev kåret til gazelle
v/overaskelse

Kl. 16.55  Sidste nyt om Tour de France
v/Pernille Kapler Andersen, programleder, Roskilde Kommune

Kl. 17.05 Roskilde Erhvervspris powered by Danske Bank
v/Jesper Steen Christensen, erhvervsdirektør Danske Bank

Kl. 17.25 Pause

Kl. 17.35 Tænk stort fra begyndelsen
v/Mia Wagner, investor, iværksætter, løvinde og foredragsholder

Kl. 18.35 Afslutning og afrunding
v/Tomas Breddam, borgmester

 

Arrangementet er gratis men tilmelding er nødvendig og efter først-til-mølle princippet på et af nedenstående links senest søndag 10. januar 2021.

Maks. 2 deltagere pr. virksomhed. Vi tager forbehold for ændringer i programmet.

No-show gebyr kr. 300 ekskl. moms ved afbud senere end 10. januar 2021

info@erhvervsforum.dk eller tlf. 70 20 76 80.

Nytårskuren er arrangeret af Roskilde Kommune, Erhvervsforum Roskilde i samarbejde med Roskilde Oplysningsforbund.

Nytårskur 2021 vil blive online transmitteret, og der vil foretages foto- og filmoptagelser til brug for Erhvervsforum Roskilde samt Roskilde Kommunes hjemmeside og sociale platforme. Eventuelle andre samarbejdspartnere vil muligvis forestå egne foto- og filmoptagelser.

 

max 200 deltagere i Roskilde Kongrescenter, når det tal er nået oprettes venteliste.

Deltager NYTÅRSKUR 2021 I Roskilde Kongrescenter

 

Deltager ONLINE NYTÅRSKUR 2021
Go to Top