window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder

Gå vinteren sikkert i møde – kom på glatis i egen bil

Torsdag den 26. oktober kl. 14.45 – 19.00

Lokation: FDM Sjællandsringen, Abildgårdsvej 17, 4000 Roskilde

Kulturarrangement

FDM Sjællandsringen og Erhvervsforum Roskilde inviterer vores medlemmer på glatis!

Grib denne unikke chance for at komme ud og få en introduktion til køreteknikkens univers og få prøvet din bils grænser på forskellige underlag – både glatte og tørre baner.
Få afprøvet dine egne køretekniske færdigheder i sikre rammer, og bliv fortrolig med din egen og bilen reaktioner.  Oplev din bils sikkerhedssystemer og ikke mindst dine dæks formåen.

Bliv klogere på, hvad FDM Sjællandsringen som virksomhed er for en størrelse. Vidste du, at FDM Sjællandsringen har 10 medarbejdere og er et af Danmarks største køretekniske anlæg, hvor 50 fast tilknyttede instruktører hvert år uddanner mere end 15.000 kursister?

Vi får også besøg af eksperter der på hver deres felt vil fortælle og guide os om dæk, indkøb og skifte af disse, samt kort vil komme ind på valg af kørelærer og det indhold man som kunde kan forvente. Vi vil blive guidet i konsekvenserne af uopmærksomhed når vi er på vejene og hvordan vi kører mest klima – økonomisk. AMU vil fortælle om de muligheder vi som virksomheder har for at efteruddanne medarbejdere i korrekt kørsel og undgå skader.

De fleste bilister ved ikke, de har brug for et køreteknisk kursus, FØR de har været her, og måske finder du ud af, at din bedre halvdel eller dine børn også kunne trænge til en af de mest meningsfulde gaver, du kan give.

Program for dagen:

14.45-15.00 Vi og Repræsentanter fra FDM Sjællandsringen, tager imod dig og din bil og sørger for, at den står klar, når vi skal på banerne.

15.00 – 16.00 Velkommen til FDM Sjællandsringen intro, øvelsesgennemgang og teorien bag sikker og mental kørerteknik, samt information om vigtigheden af fuld fokus når vi kører bil og de konsekvenser uopmærksomhed bringer med sig.

16.00 – 18.00 – Banekørsel på forskellige køreunderlag, du guides af instruktøren – vi vil blive opdelt i 4 hold a 10 personer og kører på de 4 forskellige baner.

18.00 – 19.00 Opfølgning på banekørsel, netværk og sandwich. Mens vi spiser vil vi høre mindre indlæg om dækvalg, køreskoler og muligheden for AMU kurser.

19.00 – 19.30 FDM og AMU vil være til stede ved ekstra spørgsmål til dagens emner.

Praktiske oplysninger:

  • Først til mølle – vi har plads til 40 deltagere – max 2 deltagere pr. virksomhed. – Venteliste kan blive oprettet ved flere tilmeldte.
  • Egenbetaling – 200,- + moms.
  • Kom i egen bil og KUN en person pr. bil, så du har fuld fokus på øvelserne. Hvis det en dag bliver alvor ude i trafikken, har du teknikken liggende på rygraden sammen med det mentale overskud, der gør dig i stand til at tackle en uforudset situation.
  • Ingen alkohol !
  • Sidste frist for tilmelding onsdag den 11. oktober kl. 12.00

Har du spørgsmål til er du velkommen til at kontakte Erhvervs- og netværkskonsulent Jeanette Andersen på mail jeanette@erhvervsforum.dk.

Tilmeld netværksmøde/kulturarrangement

Ønsker du at være en del af et stærkt erhvervsnetværk? Blive medlem af Erhvervsforum Roskilde her : Bliv medlem

Tilmeld Erhvervsforum Roskildes nyhedsbrev og bliv opdateret på netværksmøder, workshops og vigtige nyheder for erhvervslivet : Tilmeld nyhedsbrev

Go to Top