window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'UA-153071595-1');
Indlæser Begivenheder

Bliv en del af vores bygge- og anlægsnetværk hos Erhvervsforum Roskilde

Mandag den 7. okt. kl. 14.00 – 15.30

Lokation: Følger

Program: 

14:00 Velkomst og vision for netværket

14:10 Præsentation af deltagere

14:20 Rundvisning på virksomheden

15:15 Netværk

15:30 Slut

Er du en del af bygge- og anlægssektoren og ønsker at styrke din virksomhed gennem fællesskab og videndeling? Så inviterer vi dig til at blive en del af vores nye netværk hos Erhvervsforum Roskilde!

Hvad tilbyder netværket?

Erfaringsudveksling Del dine succeser og udfordringer med ligesindede fra branchen og få værdifuld feedback og inspiration.

Ekspertise Få adgang til en bred vifte af specialister og eksperter inden for byggeri og anlæg, der kan rådgive og vejlede dig i den fortsatte udvikling af din virksomhed.

Opdateret viden Deltag i netværksmøder, workshops og arrangementer, der holder dig ajour med de nyeste trends, teknologier og lovgivningsmæssige ændringer i branchen.

Stærke relationer Knyt gode og værdiskabende samarbejdsrelationer gennem netværket, baseret på tillid, respekt og professionalisme.

Målgruppe

Netværket henvender sig til virksomheder med tilknytning til byggeri og anlæg, herunder håndværks- og anlægsvirksomheder, leverandører af materialer og udstyr, samt rådgivere og konsulenter.

Praktisk information

  • Der afholdes 6 møder årligt, primært hos netværkets medlemmer for at øge kendskabet til hinanden.
  • Møderne afholdes som udgangspunkt i tidsrummet 14:00 – 15:30.
  • Medlemskab af netværket er gratis for medlemmer af Erhvervsforum Roskilde.
  • For ikke-medlemmer er prisen 2.500 kr. årligt.

Tilmelding

Er du interesseret i at blive en del af vores netværk og styrke din virksomhed gennem samarbejde og videndeling? Tilmeld dig nu og vær med til at løfte bygge- og anlægssektoren sammen med os!

Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores netværk!

TILMELD NETVÆRK

Har du spørgsmål?
Du er altid velkommen til at kontakte vores Erhvervs- og projektkonsulent Kim Bøhmert, på kim@erhvervsforum.dk eller 54345827.

Ønsker du at være en del af et stærkt erhvervsnetværk? Bliv medlem af Erhvervsforum Roskilde, klik her: Bliv medlem

Tilmeld dig Erhvervsforum Roskildes nyhedsbrev og hold dig opdateret med netværksmøder, workshops og vigtige nyheder for erhvervslivet. Klik her: Tilmeld nyhedsbrev

Go to Top